Pariuri fără secrete: Meciurile din preliminariile Ligii pe care se poate miza

În emisiunea de azi, vă povestim despre dispariția incașilor și legătura lor cu pariurile sportive! Ei bine, da, se pare că a existat această legătură, dar puteți vedea amănunte accesând video-ul de mai jos.

Am vorbit apoi despre favorita mea la titlu și am ținut cont în această opinie de transferurile pe care le-a făcut sau urmează să le facă și de amorțeala principalei contracandidate, care vinde, dar nu pune nimic imortant în loc.

După ce am trecut în revistă și am comentat câteva știri de pe site-ul nostru, am prezentat ponturile zilei, două meciuri din preliminariile Ligii Campionilor. Unul dintre ele are o cotă frumușică, 2,35, adică vă puteți dubla banii, chiar mai mult de atât, bineînțeles dacă iese!

Biletul zilei e diversificat, cu meciuri din trei sporturi, handbal, tenis și fotbal, are o cotă de 4,26 și merită încercat.

La chestiunea zilei, am abordat o temă interesantă: joacă sau nu joacă femeile la pariuri. Unii zic că nu prea, voi le-ați văzut furișându-se în agențiile offline? Ori poate butonează de acasă, pe calculator. Într-o vreme, circulau zvonuri că fotbaliștii își trimit nevestele la pariat. Acum, nu prea mai e nevoie, că se poate miza lejer din fotoliu, la casele online.

Merită să vizionați și faza zilei, iar pe final avem o surpriză pentru voi, dezvăluită doar pe jumătate. Mâine o veți afla integral!

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi