Pariuri fără secrete: Marele Duckadam intră în echipa noastră!

Da, e pe bune: Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei și actual președinte de imagine al clubului, intră de mâine în echipa site-ului nostru, pariurix.com. Îl veți vedea și în emisiuni, dar și cu păreri scrise despre diverse meciuri din Liga 1, din cupele europene și, posibil, din campionatul Germaniei, pe care îl urmărește cu interes: „Îmi place mult Bundesliga, mă uit cam la toate meciurile transmise. Nemții aduc de ceva vreme și foarte multe vedete, așa că nivelul e foarte ridicat”.

Și, dacă tot l-am prezentat pe Duckadam, nu puteam să nu vă arătăm și cele patru penalty-uri apărate de el în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986. Eu le revăd mereu cu emoție, iar cei mai tineri, care nu au trăit acele momente, le pot descoperi în video-ul de mai jos.

Am comentat în emisiunea de azi despre eventualul transfer al lui Stanciu la Anderlecht, unde e posibil să îl urmeze pe Chipciu, dar mi-am spus părerea și despre neparticiparea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Rio. Vedeți mai jos!

Nu lipsesc pontul zilei și biletul zilei, care nu prea ne-au ieșit în ultima vreme, dar promitem să ne revanșăm. Așteptăm și ponturile voastre, pe pagina noastră de facebook, pe forum sau la comentariile de la acest video și, dacă sunteți bazați, puteți intra în echipa noastră de specialiști, care se definitivează în aceste zile.

Am răspuns în emisiune și la întrebarea dacă poți paria repede de pe mobil atunci când ești pe stadion și se marchează un gol. Ce ziceți, se poate? Sau ați încercat la vreun meci?

Pariați moderat, doar banii pe care vi-i permiteți, și fiți alături de noi. Vă pregătim noi surprize!

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi