Pariuri fără secrete: invitat special pe handbal, ponturi din fotbal, tenis și hochei

Pentru că azi începe campionatul național masculin de handbal, îl avem invitat în emisiune pe specialistul nostru pe acest sport, Marius Huțu, jurnalist Prosport care scrie despre această disciplină de peste 10 ani.

dsc3003.jpg

Vorbim mai întâi și despre eșecul naționalei feminine la Jocurile Olimpice de la Rio, iar apoi analizăm campionatul masculin, favoritele, transferurile, finanțările, iar Marius ne dă ponturile lui pentru primele meciuri de azi, Dobrogea Sud – Politehnica Timișoara și Dinamo – CSM Satu Mare, iar pronosticurile pentru meciurile care se vor disputa miercuri le puteți vedea în emisiunea de mâine.

Faza zilei e tot din handbal și reunește mai multe acțiuni spectaculoase din diverse partide de handbal. Merită să le vedeți.

Comentăm în ediția de azi și transferul lui Nicolae Stanciu la Anderlecht, pentru suma record de 9,8 milioane de euro, dar și scandalul din haltere, medaliatul nostru cu bronz la Jocurile Olimpice de la Rio, Gabriel Sâncrăian, find prins dopat!

Nu pot lipsi ponturile din fotbal, două meciuri din Anglia: Bury – Morecambe (Pescadorul) și Leyton Orient – Stevenage (Laurențiu Gabriel), dar avem și predicții din tenis și hochei.

La Chestiunea zilei, vedem cum stau principalele case de pariuri cu licențele, cine și le-a luat deja, unde puteți paria, urmând ca ultimele informații despre acest subiect să le găsiți pe site-ul nostru, pariurix.com.

Emisiunea o puteți vedea mai jos. Ne-ați putea ajuta dacă ați distribui-o pe rețelele de socializare. Mulțumim și vizionare plăcută!

Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi