Pariuri fără secrete, emisiunea de azi, 21 septembrie: trei ponturi din fotbal, unul din handbal și ajutor pentru pariori

În emisiunea de azi, comentăm egalul dintre Viitorul Constanța și Dinamo, 1-1, dar și atenționările lui Hagi la adresa unor acțiuni greu de înțeles ale federalilor la adresa jucătorilor proveniți din Academia sa. Regele crede că fotbaliști ca Ianis Hagi, Mitriță, Tănase, Cristi Manea nu sunt convocați la loturile naționale de juniori, tineret sau la prima reprezentativă pentru că oficialii FRF îl sabotează pe patronul Viitorului.

rps3901.jpg

Vorbim în emisiune și despre războiul jenant dintre Armată și Gigi Becali pentru marca Steaua, război născut și întreținut din cauza corupției și a promovării unor oameni certați cu legea.

Avem pentru voi în emisia de astăzi trei ponturi din fotbal și unul din handbal. Dan Ștefănescu ne propune meciul Juventus – Cagliari, iar Răzvan Codorean ne duce în Germania, la Leipzig – Monchengladbach, în timp ce George Trandafirescu, alias Pescadorul, a ales pentru voi partida Wurzburger Kickers – Union Berlin.

Marius Huțu, specialistul nostru cu predicții foarte bune pe handbal, a analizat partida feminină dintre HC Râmnicu Vâlcea și Corona Brașov. Vedeți în video-ul de mai jos ce ne sugerează să pariem pe acest meci.

Discutăm la Chestiunea zilei despre echipele profitabile pentru pariori și vă dezvăluim unde puteți găsi gratis cele mai bune statistici ce vă ajută foarte mult în analiza meciurile pe care vreți să mizați.

La Faza zilei, vedem câteva selecții ale unor penalty-uri executate cu totul altfel decvât v-ați aștepta sau decât s-ar fi așteptat portarii. Sunt și ratări incredibile, dar și goluri surprinzătoare. 

Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

Unde încep cei mai mulți pariori să joace la pariuri sportive online? Află acum!

Emisiunea e un pic mai jos, noi vă dorim alegeri inspirate:

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi