Pariuri fără secrete: după șase ponturi câștigătoare, încă trei azi. Și ceva poker!

După cele șase ponturi câștigătoare oferite în emisiunea de ieri, avem și astăzi câteva pentru voi, deși nu sunt prea multe meciuri în ofertă pentru această dată. Abordăm, cum e și normal, meciul de Cupa Ligii dintre FC Botoșani șu Steaua, unde Dan Ștefănescu, specialistul nostru și comentator DigiSport, merge pe goluri, la o cotă prin care vă puteți dubla banii.

Tot la un joc în care se va înscrie se așteaptă și Pescadorul la Alcorcon – Getafe, din Segunda Division, fosta și actuala echipă ale lui Cosmin Contra și la care evoluează doi români, Ochiroșii (la gazde) și Anton (la oaspeți).

Avem și un meci din Brazilia, pe care ni-l propune Laurențiu Gabriel, America Mineiro – Cruzeiro, și e tot pe goluri!

Am comentat în emisiune și evoluția Simonei Halep în partida din sferturile de finală de la US Open, împotriva numărului 1 mondial, Serena Williams. Simona s-a ridicat la nivelul mai titratei sale adversare în multe momente ale jocului, a dominat-o clar în setul 2, dar a cedat fizic în decisiv. Oricum, performanța și jocul ei sunt excepționale, iar noi sperăm să mai vedem astfel de partide.

simona-halep-us-open-14.jpg

La Chestiunea zilei, discutăm un pic despre poker și despre locurile unde puteți juca legal, după ce am văzut că trei camere care erau pe piață nu și-au luat licența!

Avem și Faza zilei, un clip viral, cu un puști entuziasmat de ce vede la numai câțiva metri în fața lui.

În emisiune, puteți vedea și biletul de 34.000 de lei câștigat de un băcăuan pe 5 septembrie, cu multe meciuri din preliminariile mondiale, dar și detalii despre concursul nostru, Biletul zilei, în care unul dintre userii site-ului a prins două cote fantastice.

Emisiunea o puteți vedea mai jos, noi vă dorim inspirație și vizionare plăcută.

Credit foto: doartenis.ro

Descoperă casa de pariuri online numărul 1 licenţiată în România.

 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi