Pariuri fără secrete cu ponturi din fotbal și hochei, plus goluri spectaculoase!

Prima emisiune din această săptămână vă aduce trei ponturi, două din fotbal și unul din hochei. Primul e din Liga 1, de la Viitorul – Concordia, și este dat de Ionuț Angheluță, comentator DigiSport și specialistul site-ului nostru. Pe site, găsiți și ponturile lui Duckadam pentru meciurile de azi din primul eșalon românesc, dar și o analiză a partidei ASA – Dinamo, făcută de subsemnatul.

Laurențiu Gabriel ne oferă pontul 2 din emisiunea de azi, de la un meci din prima ligă finlandeză, HJK – Lahti, iar a treia previziune e din liga rusă de hochei și este dat de Răzvan Codorean pentru meciul Traktor Celiabinsk – Dinamo Minsk.

Comentăm în emisiune și evenimentele de ieri de la Steaua – Astra 1-0, faptul că Steaua nu prea va avea adversar în acest campionat, ținând cont de lotul numeros și valoros pe care îl are Reghecampf la dispoziție. În plus, vorbim despre proștii manageri din sportul românesc, a căror principală preocupare este să incite, să jignească și să se ocupe de arbitraje, în loc să găsească soluții de promovare și dezvoltare ale propriului club.

rps7836.jpg

La Faza zilei, pornim de la golul măiastru al lui Boldrin în poarta fostei sale echipe și continuăm cu alte goluri senzaționale înscrise în lume. Merită să le urmăriți.

La Chestiunea zilei, vă invităm să citiți interviul de pe site-ul nostru cu psihologul lui Dinamo, Andreas Hniatiuc, care vorbește despre dependența de jocuri de noroc și despre soluțiile pentru cei care devin dependenți.

Emisiunea de azi o puteți vedea mai jos. Vă dorim mult noroc și vă rugăm să distribuiți acest video.

Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

Descoperă casa de pariuri online numărul 1 licenţiată în România.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi