Pariuri fără secrete: corespondență de la Rio, 18 august, o mică Bombă, două ponturi și un video de râs!

În emisiunea de azi vorbim despre șansele Astrei de a trece mai departe în confruntarea cu West Ham și vă oferim părerea lui Caramavrov despre acest meci, care se va disputa în această seară de la ora 21:15. 

cft4366.jpg

Puteți vedea, de asemenea, un al doilea pont, tot din play-off-ul Europa League, dat de Pescadorul, iar Biletul zilei este construit cu un meci din această competiție, Sassuolo – Steaua Roșie Belgrad (Dan Ștefănescu), partida restanță din Liga 1 ACS Poli Timișoara – FC Botoșani (Ionuț Angheluță) și o partidă de handbal, semifinala feminină a turneului olimpic – Norvegia – Rusia (Marius Huțu).

Avem și o „Bombiță”, la o cotă de 3,35, sugerată de Răzvan Codorean tot la un meci de Europa League, competiție care suscită interesul nostru și al pariurilor. Tocmai de aceea, Laurențiu Gabriel vă propune și un bilet de opt meciuri, de la care, dacă îl jucați la o anumită casă de pariuri, specificată în descrierea acestui video, puteți obține și niște bonusuri generoase.

Faza zilei e extrem de haioasă, veți râde cu poftă de doi băieți care, zic ei, sunt într-un concurs de K1, dar mai degrabă par desprinși dintr-un număr de circ.

Nu lipsește din emisiune nici corespondența specială de la Rio a jurnalistului sportiv Alexandru Enciu, care ne vorbește desre micile șanse ale reprezentanților României de a maio intra în posesia unor medalii, dar și despre regresul sportului românesc.

Aflați și cum puteți câștiga o invitație VIP pentru două persoane la derby-ul de sâmbătă din Liga 1, Steaua - Dinamo.

Emsiunea o puteți vedea mai jos, noi vă urăm mult noroc!

Vrei să pariezi online? Aceasta este agenția recomandată de PariuriX.com.

Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi