Pariuri fără secrete: corespondență de la Rio, 16 august, biletul zilei și opinia lui Duckadam despre Steaua - City

Am vorbit în emisiunea de azi despre evoluția lui Marian Drăgulescu la sărituri (locul 4) și despre cea a Cătălinei Ponor la bârnă (locul 7), în finalele pe aparate de la Jocurile Olimpice. Chiar dacă nu au luat medalii, Marian și Cătălina rămân doi dintre cei mai mari sportivi români din ultimii ani. Ideal ar fi să mai apară astfel de performeri în România, dar, după cum merg lucrurile la noi în țară, sunt șanse mici.

dragulescu-rio.JPG

Corespondența specială pentru pariurix.com a jurnalistului sportiv Alexandru Enciu începe cu experiența trăită live în sala de gimnastică de la Rio și continuă cu opinia lui despre șansele românilor care intră astăzi în concurs la lupte, gimnastică și atletism.

Și Faza zilei este tot din gimnastică: evoluția acestui sport în imagini din 1960 până în zilele noastre. Iar diferențele sunt fantastice. Urmăriți emisiunea și veți sesiza cu siguranță aceste diferențe.

Avem mare meci mare astăzi în play-off-ul Champions League, între Steaua și Manchester City. Va fi un stadion plin, peste 50.000 de oameni, pe Național Arena, iar noi vă prezentăm în emisiune și pe site părerile experților noștri despre această partidă și un video cu opinia lui Helmut Duckadam despre confruntarea din această seară, care va începe la ora 21:45.

Biletul zilei de azi are o cotă totală de 3,85 și cuprinde un meci de handbal de la Rio din turneul feminin, unul din play-off-ul Champions League și unul din Championship.

Vă prezentăm în emisiune, pe care o puteți vedea mai jos, și un bilet frumos, cu un profit de peste 100 de milioane de lei vechi, un bilet jucat pe un singur meci, din Bulgaria, dar în care s-a investit o sumă considerabilă. Un parior curajos și cunoscător.

Mult noroc!

Click aici și încasează acum cel mai bun bonus la pariuri sportive

 

 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi