Pariuri fără secrete: Corespondență de la Rio, 15 august, și o Bombă din handbal

În emisiunea de azi, vorbim despre marea dezamăgirede la handbal – ratarea calificării în sferturile de finală ale turneului olimpic, după 27-28 cu Norvegia. Corespondența specială de la Rio a jurnalistului Alexandru Enciu începe cu comentariile despre acest eșec și continuă cu șansele la medalii ale românilor în competițiile de azi, la gimnastică, unde Marian Drăgulescu și Cătălina Ponor intră în finalele la sărituri și, respectiv, bârnă.

img1031.JPG

Biletul de azi are o cotă totală de 4,42 și conține un meci de fotbal din Anglia (dat de Răzvan Codorean), unul din România (Dan Ștefănescu) și o partidă de tenis (Galisandru).

Avem în emisiune și pontul zilei, oferit de Ionuț Angheluță, la meciul de Liga 1 Craiova – Iași, cu specificația că toate ponturile din weekend au fost câștigătoare.

Bomba zilei este din handbal, la sugestia jurnalistului ProSport Marius Huțu și are o cotă frumoasă, de 8, în care merită să investiți ceva bănuți, fără a exagera.

La Chestiunea zilei, am vorbit despre cum poți paria de pe mobil, care sunt cele mai ofertante case de pariuri și ce facilități ai dacă te înscrii pe una din casele partenere de pe site-ul nostru, pariurix.com.

Faza zilei conține un video cu o excelentă inițiativă a unei galerii de la noi, la care au marșat și fotbaliștii. Merită să urmăriți filmulețul din emisiunea noastră, pe care o puteți accesa mai jos.

Aflați astăzi și cum stă treaba cu contrele și de ce e bine să le jucați online, tot intrând mai întâi pe site-ul nostru.

Descoperă casa de pariuri online numărul 1 licenţiată în România.

 

 

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi