Pariuri fără secrete: ce zice Duckadam despre City - Steaua

În emisiunea de azi avem mai multe ponturi pentru meciul Stelei din play-off-ul Champions League, dar și declarații video ale lui Helmut Duckadam despre această partidă care pleacă de la un 0-5 care nu mai dă roș-albaștrilor nicio șansă de calificare.

Marea glorie stelistă vorbește și despre partida Astrei, de mâine, împotriva altei echipe din Anglia, West Ham United (1-1 la Giurgiu).

Vedeți în emisiune și cum puteți paria și la ce agenție pe o cotă îmbunătățită de la 2,20 la 3,20, dar și comentariile noastre despre obiectivele Stelei la acest meci.

rps7290.jpg

Nu e singurul pont pe care vi-l prezentăm, mai avem unul tot din Champions League, la o cotă frumușică, 1,80, pentru meciul Rostov – Ajax (dat de Pescadorul), iar Biletul zilei conține două meciuri din această competiție, APOEL – Copenhaga (Ionuț Angheluță) și Salzburg – Dinamo Zagreb (Dan Ștefănescu), dar și unul din EFL Cupa, Sunderland - Shrewsbury (Răzvan Codorean).

La Faza zilei, vedem împreună mari maeștri ai simulărilor, printre ei și fotbaliști cunoscuți. Mulți dintre băieții care joacă în Liga 1 ar putea intra în această comunitate. De fapt, cred că ai noștri sunt mai buni la simulări decât la fotbal.

Iar la Chestiunea zilei, vorbim despre strategii de pariat, cum să începeți și cum să vă țineți de ele, că degeaba urmați o strategie câștigătoare dacă vă pierdeți banii pe alte pariuri. Aici e nevoie și de rigurozitate și de disciplină.

Emisunea e mai jos, intrați și dați share dacă vreți să continuăm.

Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

Nu mai rata nici un pariu, pariază acum de pe  telefon la cea mai bună agenție online.

 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi