Pariuri fără secrete: Bombe și pokemoni!

Am început emisiunea de azi elogiindu-l pe Laurențiu Gabriel (laur1985), care a reușit să dea o adevărată lovitură ieri: victorie Sundsvall în deplasarea de la Djurgardens, la o cotă de 5,75! Plus pontul zilei, la Elfsborg – Ostersunds, ieșit fără emoții. Bravo, domnu' Laur!

Avem și pentru azi un pont interesant, și tot de la meseriașul despre care am vorbit. Cota e de 2,00, iar dacă vreți să vedeți despre ce e vorba, urmăriți video-ul de mai jos.

Fotbalul își ia partea leului, pentru că e prima zi din turul III preliminar al Ligii Campionilor. Intră și Steaua, și în joc, și pe Biletul zilei, care mai conține meciurile Rostov – Anderlecht (tot din Ligă) și amicalul Juventus – Tottenham.

Așa cum v-am obișnuit în ultimul timp, în emisiune prezentăm și un pont de la voi, cititorii, urmăritorii, sfătuitorii și prietenii noștri. De această dată, Milcovich a ales partida de tenis Ivo Karlovic - Taylor Fritz, din cadrul turneului masculin de la Toronto, cu o cotă ce trece bine de 2.

Vorbim în emisiune și despre situația fără ieșire în care a adus Valerii Moraru clubul Rapid, dar și despre slăbiciunile Stelei, pe care le vom vedea azi în jocul de la Praga, pentru care m-am încumetat să dau și eu un pont.

Vă veți destinde, firește, cu un banc și cu Faza zilei, în căutare de pokemoni, adică ceea ce a devenit o demență mondială.

Rămâneți aproape! Mâine e o nouă zi și o nouă emisiune! Până atunci, urmăriți-o pe cea de azi și dați un share:

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi