Pariuri fără secrete: Bomba lui Duckadam și biletul câștigător de ieri

În emisiunea de azi vorbim despre Bomba lui Duckadam la meciul Astra – FC Copenhaga, meci care se va dispută în această seară la Giurgiu. O cotă mare, pe care vă invităm să mizați, dar sume mici, nu vă aruncați cu milioane!

Biletul zilei are o cotă e 5,00 și este format din două ponturi din preliminariile Champions League, date de Pescadorul și de Laurențiu Gabriel, și unul de tenis, oferit de Galisandru. Pontul zilei, pe care îl vedeți accesând video-ul de mai jos, este tot din preliminariile Ligii Campionilor la fotbal și este sugerat de Răzvan Codorean, iar cota poate ajunge aici până la 4,0 dacă aveți puțin curaj.

La Chestiunea zilei, am vorbit despre cum puteți intra în posesia bonusurilor unice în România de pe site-ul nostru, dar și despre cum puteți achiziționa cartea Pariuri sportive fără secrete, scrisă de colegul Marius Cădar.

Ne-am permis să comentăm despre egalul de aur al Stelei de la Praga, 1-1, obținut cu o echipă cârpită, dar, atenție, calificarea în play-off nu este nici pe departe jucată. Putem spune doar că echipa lui Reghecampf a devenit favorită din outsider datorită acestui rezultat.

Nu ratați nici Faza zilei, cu câteva dintre nebuniile lui Ibrahimovici! Dar vă invităm să intrați aici pentru vizionarea întregii emisiuni:

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi