Pariuri fără secrete: Bomba din Suedia și pontul vostru

Începem săptămâna cu câteva ponturi incitante, pe care vi le oferim în emisiunea noastră de azi.

Îmi place mult Bomba zilei, dată de Laurențiu, pentru un meci din Suedia, cu o cotă de 5,75, dar mai avem ponturi interesante, cum ar fi cel de la meciul de tenis Strycova – Garcia, pe care l-am combinat pe un bilet cu două partide de fotbal, una din liga secundă elvețiană și una din Finlanda, cota totală fiind 4,33.

Și pontul lui Laur1985 e de luat în seamă, la meciul Elfsborg – Ostersunds, dar și cel venit dinspre voi, prietenii și urmăritorii noștri, mai precis de la GialliDaniel, care vede o surpriză, cotă 3,5, la o partidă de tenis de la Segovia Challenger.

Comentariile din debutul emisiunii sunt despre bulversarea campionatului, cu acceptarea sau expulzarea Rapidului, dar și despre meciurile primei etape din Liga 1.

Faza zilei vă prezintă unul din marii sportivi ai României, cu șanse importante la medalii pentru Jocurile Olimpice care încep pe 5 august. O săritură riscantă, făcută cu două săptămâni înainte de plecarea spre Rio. Accesați video-ul de mai jos și vedeți cum s-a încheiat aventura acestui sportiv..

Și nu uitați, dacă vă place emisiunea și vreți să continuăm producerea ei, ajutați-ne cu un share!

Vizionare plăcută!

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi