Pariuri fără secrete: Bilet câștigător și bilet potențial câștigător

În emisiunea noastră de azi, am vorbit mai întâi despre scorul inexplicabil de după prima repriză a meciului amical Steaua – PAOK Salonic, 4-3, scor cu care s-a încheiat și meciul. Ne-am pus câteva semne de întrebare, pentru că rar poți vedea așa ceva, ca o echipă să întoarcă în favoarea ei, în 14 minute, un handicap de două goluri (era 1-3 în minutul 31, s-a făcut 4-3 pentru Steaua în minutul 45!!!!!). Am aflat acum de la colegii mei că un pariu pus pe 7+ în prima repriză la acest joc ar fi avut o cotă de 200! Dar cine să mizeze așa ceva, în afara celor care ar fi știut dinainte desfășurarea ostilităților?

Am avut ieri un bilet câștigător, format din trei meciuri, cu o cotă totală de 4,96, așa că vi l-am prezentat în emisia de azi. Răzvan Codorean și Galisandru, băieții care l-au realizat prin ponturile pe care le-au dat, merită felicitări!

Am făcut și Biletul zilei, bineînțeles, cu trei meciuri din preliminariile Europa League și o cotă totală de 4,69. Pentru a vedea meciurile pe care am mizat, vizionați mai jos Pariuri fără secrete.

V-am oferit și pontul zilei, o cotă de 1,76 la meciul CSMS Iași – Hajduk Split, care se va disputa de la ora 21:00, dar și o „bombă”, cu o cotă de 7,25 pe partida Austria Viena – Kukesi.

Ne-am și distrat în emsiunea de azi, cu Faza zilei – un videoclip cu un brancardier care îl supune la perversiuni pe jucătorul de pe targă!

Nu uitați că mâine avem Weekend magic, cu bilete și ponturi pentru toate cele trei zile ale finalului de săptămână! Merită să ne urmăriți!

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!