Pariuri fără secrete, 9 august: corespondență specială de la Rio, pontul și biletul zilei

Am reluat de azi producerea emisiunii Pariuri fără secrete și am început în forță, cu comentarii despre eșecurile pe bandă rulantă de la Jocurile Olikmpice și cu o corespondență specială de la fața locului, transmisă de jurnalistul sportiv Alexandru Enciu. Acesta face o analiză a prestațiilor sportivilor români care au concurat ieri și ne transmite sentimentele încercate la JO, unde România nu a reușit să cucerească până acum nicio medalie.

handbal-esec.JPG

Găsiți în emisiune Pontul zilei, de la primul meci din Cupa Ligii, dintre FC Botoșani și CSMS Iași, care se va disputa astă-seară, dar și Biletul zilei, cu o cotă de aproape 4, cu alegerile lui Codorean, Dan Ștefănescu și Marius Huțu, un meci amical de fotbal, între Dortmund și Bilbao, un pont la Supercupa Europei, dintre Real Madrid și Sevilla, și unul de handbal de la Jocurile Olimpice, Germania – Polonia.

Nu lipsește nici pontul de la voi, tot pe Supercupa Europei, de la userul Fictiv.

Am discutat azi la Chestiunea zilei despre cum e mai bine să pariezi: sume mai mari pe câte un meci sau sume mai mici pe 10-20 de bilete. Concluziile le aflați dacă accesați mai jos emisiunea.

Nu trebuie să ratați nici Faza zilei de azi, cu un nou sport ce poate deveni olimpic. Eroul nostru se mișcă precum Tarzan, e un cățărător desăvârșit, dar și la coborâre e maestru.

Sfatul nostru este să vă informați foarte bine înainte de a paria, accesând site-ul nostru. Avem ponturi de la specialiști de marcă: Helmut Duckadam, Ionuț Angheluță, Dan Ștefănescu, Marius Huțu sau Răzvan Codorean, dar și alte multe informații despre meciuri din fotbal, handbal, tenis, baseball, hochei și nu numai.

Credit foto: Alexandru Enciu / Rio

Descoperă agenția cu cea mai bună ofertă de pariuri LIVE.

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi