Pariuri fără secrete, 6 octombrie: Duckadam despre grupa României, Daum, Keșeru și Tamaș

Avem un invitat special în emisiunea de azi, pe Helmut Duckadam, președintele de onoare al Stelei, cu care discutăm mai multe teme: arbitrajul din Liga 1, de ce nu mai poate veni Keșeru la Steaua, neconvocarea lui Tamaș, meciurile României cu Armenia și Kazahstan, pronosticurile acestuia pentru cele două partide ale tricolorilor, dar și pentru celelalte jocuri din grupa noastră de calificare. Un interviu amplu, în care eroul de la Sevilla își spune părerea fără menajamente despre subiectele care ard fotbalul românesc. 

fotbal-romania-montenegro-54.jpg

Începe treaba astăzi în preliminariile Campionatului Mondial de fotbal, după câteva zile în care oferta de pariuri pe sportul rege a fost foarte săracă. Avem și noi patru ponturi de aici ale specilalștilor nosștri, plus Cota 2 formată tot din două jocuri din grupele europene pentrui CM.

Cele patru partide propuse pentru azi la Ponturile zilei sunt: Turcia – Ucraina (Dan Ștefănescu), Austria - Țara Galilor (Răzvan Codorean), Italia – Spania (George Trandafirescu) și Kosovo – Croația (Ionuț Angheluță). Acest ultim meci a fost ales și de colegul nostru Laurențiu Gabriel pentru Cota 2, care mai cuprinde întâlnirea dintre Liechtenstein și Croația.

Pentru că astăzi joacă Simona Halep în optimile turneului de la Beijing, vă oferim și un pont pe acest meci, de la specialistul nostru în domeniu, Marian Cioată.

Tabloul de azi e completat de Marius Huțu, expertul pariurix pe handbal și jurnalist la Prosport, cu un meci din Liga națională masculină, Steaua – CSM Făgăraș.

La Faza zilei, puteți viziona câteva intrări pe terenul de fotbal ale unor spectatori mai mult sau mai puțin exhibiționiști. Sunt câteva imagini foarte haioase, care sigur vă vor stârni zâmbete și un pic de destindere înainte de a intra în febra analizării pariurilor.

La Chestiunea zilei, vorbim despre impozitele aplicate de ANAF celor care au depus declarația 200 pentru sumele retrase de la casele de pariuri în 2015.

Emisiunea de azi o puteți urmări mai jos și nu uitați că mâine avem pentru voi edița specială Weekend magic, în care veți găsi ponturi pentru toate cele trei zile ale sfârșitului de săptămână, cu accent, bineînțeles, pe preliminariile Campionatului Mondial.

Credit foto: Mircea Roșca / sportpictures.eu

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi