Pariuri fără secrete, 5 octombrie: Cota 2 și ponturi din fotbal, handbal și hochei

Emisiunea de azi conține, ca de obicei în ultimul timp, rubrica noastră ceva mai nouă Cota 2, care a fost câștigătoare ieri. Colegul nostru Laurențiu Gabriel a ales un meci din Liga a doua belgiană, Roselare – Lommel, și unul din liga secundă germană, Kaiserslautern II – Stuttgart II.

La Ponturile zilei, avem un meci de fotbal, tot dintr-o ligă secundă, de această dată din Portugalia, Covilha – Academica Coimbra, propus de George Trandafirescu.

Pentru că oferta este foarte redusă pe fotbal, specialiștii noștri au ales o partidă de hochei și una de handbal. Răzvan Codorean ne propune jocul de hochei Almetyevsk – Orsk, din Rusia, VHL, iar Marius Huțu analizează un meci de handbal din România: CSM Satu Mare – Politehnica Timișoara.

La Faza zilei, puteți vedea reacțiile emoționante ale unor copii care își văd idolii în carne și oase. Micuții sunt atât de uluiți, încât rămân cu gura căscată în fața vedetelor din fotbal, pe care până nu demult le văzuseră doar la televizor sau cel mult din înaltul tribunei.

Comentăm astăzi în emisiune și ultimele scandaluri din Liga1, precum și ultimele luări de poziție exagerate ale președintelui LPF Gino Iorgulescu și ale unui anumit manager care se crede cel mai bun din Univers. Din echipă avantajată, Steaua a ajuns victimă în discursul acestui specimen. Ia de mai înțelege ceva din fotbalul ăsta de la noi.

rps7226.jpg

Dacă vă place emisiunea noastră și doriți să continuăm producerea ei, vă rugăm să distribuiți acest video pe rețelele de socializare.

Ediția de azi e mai jos, vă dorim vizionare plăcută!

Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi