Pariuri fără secrete, 3 octombrie: ponturi, Cota 2 și gestul lui Reghecampf

După un weekend de coșmar, cu foarte multe surprize, sperăm să ne revanșăm astăzi cu ponturile noastre. Primul pe care vi-l oferim în emisiune este de la partida Stuttgart – Greuther Furth, din liga a doua germană, și este oferit de Răzvan Codorean. Tot din fotbal este și pontul cu numărul doi, dar de la o partidă din Liga a doua suedeză: Orgryte - AFC United (George Trandafirescu). Și un pont bun din tenis, sugerat de Marian Cioată la meciul Lucas Pouille (Franța) – Lu Yen-Hsun (Taipei), din turneul pe hard de la Beijing.

Cota 2 nu a avut nici ea succes în weekend, după ce pornise în trombă, cu patru reușite la rând. Astăzi, Laurențiu Gabriel ne propune două meciuri de Liga a doua, unul din Franța (Le Havre – Sochaux) și unul din Norvegia (Ullensaker Kisa – Kristiansund).

Vorbim un pic în emisiune și despre evenimentele weekend-ului, dar și despre victoria Stelei împotriva Craiovei, după un penalty inventat, și comentăm acuzațiile lui Marcel Popescu, președintele clubului oltean, care afirmă că Reghecamp ar fi sărit să-i bată pe jucătorii și pe oficialii oaspeților!

rps1817.jpg

La Chestiunea zilei, răspundem la o întrebare legată de comisioanele de retragere, iar la Faza zilei vedem câteva selecțiuni cu gafe memorabile ale portarilor din fotbalul internațional. 

Emisiunea de azi o puteți urmări mai jos, noi vă rugăm să o distribuiți pe rețelele de socializare dacă vreți să ne ajutați să continuăm producerea ei.

Mulțumim, vizionare plăcută și alegeri inspirate!

Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi