Pariuri fără secrete, 28 septembrie: Cota 2 câștigătoare, Liga Campionilor, tenis și handbal

Noua noastră rubrică denumită Cota 2 este un succes după primele două zile, ambele bilete construite de Laurențiu Gabriel fiind câștigătoare. Azi facem cota 2 cu două meciuri din Champions League, Celtic Glasgow – Manchester City, și Monchengladbach – Barcelona. Voi puteți vedea aceste ponturi accesând mai jos emisiunea noastră.

rps7426.jpg

În afara acestor două pronosticuri, mai avem în ediția de astăzi încă trei previziuni din Champions League, unul tot de la Celtic – City, oferit de această dată de Răzvan Codorean, care a indicat ieri GG și 3+ la Dortmund – Real Madrid (scor 2-2), iar altul tot de la Monchengladbach – Barcelona, cu o cotă mai bună decât cea de pe biletul de la Cota 2, indicată de Ionuț Angheluță, comentator DigiSport. Al treilea pont din Ligă este al lui George Trandafirescu, de la Rostov – PSV.

Pentru că pronosticurile din handbal merg foarte bine și în emisiune, și pe site, i-am solicitat unul și pentru astăzi lui Marius Huțu, jurnalist ProSport, iar previziunea lui este de la partida Unirea Slobozia – Cetate Deva, din Liga națională feminină.

Avem și un meci de tenis, de la Chengdu (China), sugerat de Marian Cioată: Lorenzi vs Schwartzman, pe care, de asemenea, îl puteți urmări mai jos.

La Chestiunea zilei, vorbim pe scurt despre actele necesare pentru verificare la Betano, iar la Faza zilei, vă puteți bucura și puteți zâmbi și voi împreună cu mai mulți golgheteri din întreaga lume.

Dacă vreți să continuăm producerea acestei emisiuni, vă rugăm să o distribuiți pe rețelele de socializare!

Mulțumim anticipat!

Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi