Pariuri fără secrete, 27 septembrie: Cota 2 câștigătoare și ponturi din Champions League

În emisiunea de azi, vorbim despre partidele din această seară din grupele Champions League, dar și despre ultimele două meciuri ale etapei din Liga 1, disputate aseară și în care am consemnat o semisurpriză, egalul lui CFR acasă cu Gaz Metan, 1-1, după ce echipa lui Miriuță reușise să câștige în runda trecută la Steaua acasă (2-1).

rps0062.jpg

„Cota 2”, noua noastră rubrică, a prins din prima și, în plus, biletul propus ieri de Laurențiu Gabriel a și ieșit: victorie a lui Dinamo Moscova cu Sibir (1-0) și un succes categoric al tinerilor de la Ajax cu FC Oss, 7-0! Astăzi, biletul conține un meci din Liga Campionilor, Sporting Lisabona – Legia Varșovia, și unul din Irlanda, Cork City – Galway. Pentru a vedea cele două propuneri, accesați mai jos emisiunea realizată de noi, Pariuri fără secrete.

Pe lângă aceste două meciuri de la "Cota 2", avem și alte patru ponturi pentru voi, trei din Liga Campionilor, Dortmund – Real Madrid (Răzvan Codorean), Monaco – Leverkusen (George Trandafirescu) și Dinamo Zagreb – Juventus (Dan Ștefănescu), dar și unul din tenis, de la Marian Cioată: Troicki – Ruud, din turneul ATP de la Chengdu (China).

Astăzi vă propunem și un Chestionar, pe care vă rugăm să îl completați, mai ales că de rezultatele acestui sondaj depinde și îmbunătățirea relațiilor dintre voi și casele de pariuri online.

La Faza zilei, puteți viziona Top 10 cele mai haioase sau nebune, sau cum vreți să le spuneți, goluri din istorie. E nevoie și de un pic de destindere după ce analizați ofertele de pariuri pentru ziua de azi și după ce studiați propunerile noastre din emisiune și de pe site.

Vizionare plăcută!

Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi