Pariuri fără secrete, 26 septembrie: emisiune cu 5 ponturi și o rubrică nouă, Cota 2

Emisiunea de azi vă oferă o nouă rubrică, intitulată „Cota 2”, în care vă vom prezenta zilnic bilete cu meciuri ce dau în total această cotă. Colegul Laurențiu Gabriel a ales pentru voi, la prima încercare, un meci din Olanda, Ajax II – Top Oss, și unul din Rusia, Dinamo Moscova – Sibir Novosibirsk.

În afară de „Cota 2”, rămânem și pe rubrica obișnuită de ponturi și avem cinci pentru voi, trei din fotbal, unul din tenis și unul din fotbalul american.

Primul este de la unul din meciurile de azi din Liga 1, CFR Cluj – Gaz Metan Mediaș, și este sugerat de expertul nostru Ionuț Angheluță, comentator DigiSport. Al doilea este din Serie A, de la partida Crotone – Atalanta, și este al lui Dan Ștefănescu, de asemenea comentator DigiSport.

Trecem apoi în Suedia, cu Laurențiu Gabriel, la confruntarea Norrkoping – Djurgarden, o cotă de 1,70.

Din tenis, avem meciul Safarova – Karolina Pliskova, sugerat de Marian Cioată, din turneul de la Wuhan, iar din fotbalul american – partida New Oreleans – Atlanta, pe care o analizează Răzvan Codorean.

Comentăm în emisiunea de azi și surprizele din weekend, dar și victoria chinuită a Stelei, 3-2, în deplasarea jucată la Ploiești cu FC Voluntari, care nu dă o perspectivă prea optimistă pentru jocul din grupele Europa League, de joi, cu Villarreal.

rps9667.jpg

La Chestiunea zilei, vorbim despre comisioanele la depuneri și la retrageri, iar la Faza zilei avem câteva numere de magie cu mingea ale unor tineri extrem de talentați.

Emisiunea de azi o puteți urmări un pic mai jos. Noi vă dorim alegeri inspirate și, nu uitați, dacă vreți să continuăm, dați share acestui video!

Credit foto: Razvan Păsărică / sportpictures.eu.

 

 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi