Pariuri fără secrete, 22 septembrie: invitat special Duckadam și șapte ponturi din fotbal, handbal, hochei și tenis

Emisiunea de azi îl are ca invitat pe Helmut Duckadam, specialistul nostru pe fotbal intern și președinte de onoare al Stelei. Acesta ne oferă pronosticurile lui despre meciurile rămase din etapa a 8-a, dar și despre cele din runda următoare, care începe mâine cu Pandurii – Viitorul.

Duckadam comentează, de asemenea, și conflictul dintre Gheorghe Hagi și oficialii FRF, părere pe care o veți găsi accesând video-ul de la finalul acestui articol.

O ediție cu multe ponturi azi. În afară de predicțiile lui Duckadam, găsiți alte 7 pronosticuri, patru din fotbal și trei din alte sporturi. Ionuț Angheluță ne spune părerea lui despre ASA – Astra, iar Dan Ștefănescu despre Gaz Metan Mediaș – ACS Poli Timișoara. Mergem apoi în Spania, cu George Trandafirescu, la meciul Valencia – Alaves, dar și cu Laurențiu Gabriel la partida Deportivo La Coruna – Leganes.

fotbal-giurgiu-medias-15.jpg

După ce a dat și ieri un pont câștigător, la partida HC Rm. Vâlcea – Corona Brașov, Marius Huțu ne propune și azi un meci din liga națională feminină, CSM București – CSM Roman.

Răzvan Codorean ne sugerează un pont din hochei, de la Cupa Mondială, Rusia – Finlanda, o confruntare pentru calificarea în semifinalele competiției.

Avem și tenis, de la Marian Cioată, care promite o revenire în forță și ne duce la o partidă între doi francezi, la turneul de la Metz, Pouille vs Herbert.

Din atâtea ponturi, chiar aveți de unde alege. Totul e să o faceți cu mintea limpede.

În emisiune, puteți viziona și un Top 10 al golurilor marcate în luna august 2016 în fotbalul internațional, cu niște execuții și reușite care încântă privirea.

Mâine, îl avem invitat special pe expertul nostru pe handbal, Marius Huțu. Până atunci, urmăriți mai jos emisiunea de astăzi, pe care vă rugăm să o distribuiți dacă vreți să continuăm:

Credit foto: Mircea Roșca / sportpictures.eu

Ce are de oferit cea mai bunã agenție de pariuri sportive online? Descoperã acum!

 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi