Pariuri fără secrete, 20 septembrie: emisiune cu șase ponturi și câteva cartonașe roșii!

Cinci ponturi ale specialiștilor noștri și unul al userului Leonidas vă oferim în emisiunea de azi, toate din fotbal.

Azi începe etapa a 9-a din Liga 1, una intermediară, care se dispută la acest mijloc de săptămână (marți, miercuri și joi), așa că avem și un pont din fotbalul nostru, sugerat de Ionuț Angheluță, comentator DigiSport, la partida CSMS Iași – Pandurii Tg. Jiu.

Vă oferim și două partide din Cupa Ligii Angliei: Leicester – Chelsea (Răzvan Codorean) și Nottingam – Arsenal (Laurențiu Gabriel), dar și două din Franța, PSG – Dijon (Dan Ștefănescu) și Tours - Bourg Peronnas, din liga a doua (George Trandafirescu, zis Pescadorul). Prezentăm în emisiune și pontul lui leonidas, liderul clasamentului din concursul nostru de pronosticuri de pe site, la meciul Wolfsburg – Dortmund, din Bundesliga.

Comentăm în emisiune și criza prin care trece campioana Astra, eșec și ieri cu Gaz Metan Mediaș (0-2), într-un meci disputat pe Cluj Arena, dar considerat acasă, și vorbim și despre fabrica de goluri pe care o construiește Mircea Lucescu la Zenit.

fotbal-giurgiu-medias-21.jpg

La Faza zilei, mergem azi pe cartonașe roșii și vedem modul în care le-au primit anumiți fotbaliști. Unii le-au luat din motive stupide, alții poate din prea mult zel, iar într-una din situații vedeți un arbitru care dă bine cu pumnii și cu picioarele.

La Chestiunea zilei, discutăm despre pariurile anulate la meciul ACS Poli Timișoara – Steaua și cum vă putem ajuta în astfel de situații dacă vă faceți cont de pe unul din linkurile pe care le găsiți pe site-ul nostru.

Emisiunea o puteți vedea mai jos, noi vă dorim mult noroc!

Credit foto: Mircea Roșca / sportpictures.eu

Care este cel mai bun bonus pentru a începe să pariezi online? Află acum!

 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi