Pariuri fără secrete, 19 septembrie: după 9 ponturi câștigătoare în weekend, trei propuneri pentru meciurile de azi

Nouă ponturi din 11 date în emisiunea de weekend ne-au ieșit, ceea ce înseamnă că, dacă le-ați fi jucat unul câte unul, ați fi avut un câștig consistent! Pentru astăzi, avem pentru voi două pronosticuri din fotbalul clasic și unul din fotbalul american.

Pentru că în această seară se dispută ultimul meci al etapei a 8-a, Astra – Gaz Metan, Ionuț Angheluță, expertul pariurix, ne sugerează un pont pentru confruntarea de la Giurgiu.

Laurențiu Gabriel ne duce în Turcia, la partida Kasimpasa – Fenerbahce, iar Răzvan Codorean, pentru că se pricepe și la fotbalul american, ne propune un meci din NFL: Chicago Bears - Philadelphia Eagles.

În emisiunea de azi comentăm distanțarea Stelei în clasament, după numai opt etape disputate din acest campionat, dar și eșecul usturător pentru Mourinho și Manchester United la una dintre formațiile modeste ale campionatului Angliei, 1-3 la Watford.

mg4786.jpg

Faza zilei e din fotbal, pentru că am avut multe meciuri de pariat în acest weekend și mai avem câteva și azi, iar mâine începe deja etapa cu numărul 9 din Liga 1. Am selectat pentru voi câteva întâmplări haioase petrecute în fotbalul internațional, așa pentru destindere.

La Chestiunea zilei, vorbim azi despre timpul de retragere de la casa de pariuri sportingbet și vă spunem de ce trebuie să faceți mai repede verificarea contului.

Emisiunea o puteți urmări mai jos. Dacă vă place, vă rugăm să o distribuiți!

Credit foto: Răzvan Putan / sportpictures.eu

Pariuri pe telefon, cote mari, ofertă bogată, transmisiuni video live. Totul doar aici.

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi