Pariuri fără secrete, 15 septembrie: Ponturi pentru Steaua, Astra și alte meciuri din Europa League

Comentăm azi în emisiune șansele echipelor românești, Steaua și Astra, în grupele Europa League. Steaua joacă la Osmanlispor, de la ora 22:05, iar Astra pe Național Arena, cu Austria Viena, de la ora 20:00. Aveți pe site ponturile specialiștilor noștri pentru aceste partide, iar în emisiune v-am prezentat pronosticul și argumentația lui Ionuț Angheluță, comentator DigiSport, pentru partida echipei lui Șumudică.

cft5714.jpg

În ediția de azi, vă mai propunem două ponturi din Europa League, Sassuolo – Athletic Bibao, oferit de expertul nostru Dan Ștefănescu, jurnalist DigiSport, și Nice – Schalke, pe care ni-l propune colegul Laurențiu Gabriel.

Descoperiți apoi un pronostic pe un meci din Liga a doua finlandeză, dar și unul dat de expertul nostru pe hochei, Răzvan Codorean, care va fi și invitatul special de mâine, pentru că începe Cupa Mondială la hochei.

Dacă la fotbal nu am stat prea bine ieri, la handbal avem din nou procentaj maxim! Marius Huțu și-a spus părerea despre cele cinci partide de ieri din Liga 1 la masculin și la feminin, iar rezultatele au fost toate așa cum a prezis el.

La Faza zilei, puteți vedea un copil cu o forță extraordinară, care, la numai opt ani, își depășește adversarii cu o nonșalanță neobișnuită, iar la Chestiunea zilei vorbim despre timpul de retragere al câștigurilor de pe site-urile de pariuri, care poate varia între patru ore și câteva zile!

Emisiunea o puteți urmări mai jos. Mult noroc și nu uitați să pariați responsabil!

Credit foto: Cosmin Iftode / sportpictures.eu

 

Pariuri pe telefon, cote mari, ofertă bogată, transmisiuni video live > Totul doar aici.

 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi