Pariuri fără secrete - 14 septembrie, emisiune cu șase ponturi și predicții pe 5 meciuri de handbal

După ce ieri v-am oferit trei ponturi câștigătoare (două din Liga Campionilor și unul din Championship), avem azi nu mai puțin de patru ponturi din competiția europeană numărul 1, unul din Anglia și unul pe tenis.

Ionuț Angheluță ne sugerează un pronostic pe Porto – Copenhaga, Dan Ștefănescu analizează meciul Juventus – Sevilla, Laurențiu Gabriel vede o cotă bună la Lyon – Dinamo Zagreb, iar Codorean ne spune ce ar trebui să jucăm la Legia – Dortmund.

Pescadorul a ales partida Roterham – Nottingam, din Championship, iar Marian Cioată ne povestește despre revelația americană Cici Bellis și confruntarea ei de azi cu o jucătoare din afara Top 300.

Laurențiu se încumetă și la o Bombă, tot de la partida Lyon – Dinamo Zagreb.

Invitatul special din emisiunea de azi este Marius Huțu, specialistul nostru pe handbal, care a reușit până ieri un record greu de egalat: șapte ponturi bune la rând! Discutăm și despre acestea, dar și despre cum l-a ratat pe al optulea, deși era ca și câștigat cu trei minute înainte de finalul meciului.

Marius comentează și jocurile de azi din handbalul românesc, trei la masculin, și trei la feminin, urmând ca în emisiunea din weekend să vedem ce ne sugerează despre partidele finalului de săptămână.

La Faza zilei, vedem până unde se pot întinde limitele corpului uman, câteva reușite de cartea recordurilor ale unor oameni care nu sunt sportivi de performanță, dar care pot face lucruri incredibile.

Discutăm azi la Chestiunea zilei și despre sursele noastre de informații, pe care vi le recomandăm și vouă. Accesați mai jos emisiunea de azi și descoperiți despre ce e vorba.

Mult noroc și alegeri inspirate!

Click aici și încasează acum cel mai bun bonus la pariuri sportive.

 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi