Pariuri fără secrete, 12 octombrie: Cota 2, ponturi din handbal, hochei și tenis, plus video cu artiștii fotbalului

Emisiunea de azi cuprinde comentarii despre măcelul din Kazahstan, unde tricolorii au fost călcați în picioare, la propriu, și au primit lovituri dure în figură. A fost ca la război la Astana, ai noștri au jucat slab, probabil și de frică, după ce au văzut ce se întâmplă pe teren, sub privirile impasibile ale unui arbitru portughez de-a dreptul nesimțit. Vorbim și despre celelalte meciuri ale grupei, dar și despre surprizele de aseară din preliminarii.

Cum campionatele importante se reiau abia de vineri, azi oferta e redusă pe fotbal, așa că avem și noi doar un pont, și acela din campionatul brazilian, Chapecoense - Sport Recife, oferit de George Trandafirescu.

În rest, trei ponturi pe alte sporturi: unul din handbal, dat de Marius Huțu, la meciul Dunărea Călărași – HC Vaslui, din Liga națională masculină, unul pe tenis, Kirsten Flipkens - Mandy Minella, în cadrul turneului de la Linz (Marian Cioată) și unul pe hochei, din Rusia VHL, Saratov – Almetyevsk (Răzvan Codorean).

La Cota 2, revenim la fotbal. Laurențiu Gabriel a ales și el meciul dintre Chapecoense și Sport Recife, dar are o altă propunere față de pontul lui George Trandafirescu. A doua opțiune care face cota 2 este din Cupa Spaniei, de la partida Cadiz – Cordoba (locul 19 împotriva locului 3 din Liga Adelante).

La Faza zilei, vă invităm să vedeți cei mai mari driblangii ai lumii, de la Pele, la Maradona, apoi la Ronaldinho, Messi și Ronaldo, adevărate simfonii cu mingea la picior.

La Chestiunea zilei, am răspuns la întrebarea unui prieten al pariurix.com, care vrea să știe cum poate da ponturi pe site-ul nostru. Aveți mai multe opțiuni, iar dacă ponturile voastre sunt bune și bine argumentate, vă putem lua în calcul pentru echipa noastră de specialiști atunci când o vom extinde.

Emisiunea o vedeți mai jos. Noi vă rugăm să o distribuiți pe rețelele de socializare pentru a ne ajuta să continuăm producerea ei.

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi