Pariuri fără secrete, 10 octombrie: Cota 2, trei ponturi din preliminariile CM și unul din tenis. Bonus: video cu Serena beată!?

Emisiunea de azi vă prezintă trei ponturi din preliminariile Campionatului Mondial și unul din tenis, plus Cota 2, realizată de colegul Laurențiu Gabriel, care este pe plus de la începutul acestei rubrici.

La Ponturile zilei, specialiștii noștri au ales partidele Estonia – Grecia (Ionuț Angheluță), Olanda – Franța (Dan Ștefănescu) și Suedia – Bulgaria (George Trandafirescu), iar Marian Cioată, expertul nostru pe tenis, a analizat meciul dintre Misaki Doi și Johanna Larsson, din cadrul turneului feminin de la Linz.

Cota 2 este formată tot din meciuri din preliminariile CM: Gibraltar – Belgia și Insulele Feroe – Portugalia.

La știri, comentăm despre victoria cu 5-0 a României în fața Armeniei, dar vorbim și despre jocul de mâine, din Kazahstan, unde e destul de frig, dar, foarte probabil, va fi tras acoperișul stadionului din Astana.

Și vedem biletul și miza foarte mare ale unui parior care a mers pe victoria României și a stat liniștit încă din minutul 11 al meciului de sâmbătă.

Discutăm și despre Dinamo, mai precis despre echipa de handbal a acestui club, care a scăpat printre degete, în ultima secundă, o victorie în fața turcilor de la Beșiktaș, scor final: 26-26.

rps6456.jpg

La Chestiunea zilei, discutăm despre Chestionarul realizat de site-ul nostru și de prietenul Marius Cădar, la care au răspuns peste 3000 de oameni. Sunt rezultate interesante, iar unele dintre ele chiar surprinzătoare și vă invităm să le citiți în întregime pe site.

Dacă nu ați văzut încă video-ul cu Serena într-o stare deplorabilă pe ternul de tenis – mulți zic că a fost beată – vi-l arătăm noi în emisiunea de azi, pe care o puteți accesa mai jos și pe care vă rugăm să o distribuiți pe rețelele de socializare.

Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi