Pariuri Eurovision 2017 - vezi aici cotele și descoperă ofertele de pariuri!

Finala celei de-a 52-a ediții a concursului muzical Eurovision are loc sâmbătă 13 mai la Kiev, iar astfel a venit momentul să aruncăm un ochi peste cotele oferite de către casele de pariuri, mai ales că în această seară avem prima semifinală (este transmisă pe TVR 1 începând cu ora 22:00). România participă și ea, dar în cadrul celei de-a doua semifinale (joi 11 mai).

PARIAZĂ PE EUROVISION 2017 LA AGENȚIA RECOMANDATĂ DE PARIURIX!


România la Eurovision 2017

După ce anul trecut am fost descalificați din cauza datoriilor pe care TVR le avea  la EBU, anul acesta vom fi reprezentați de către Ilinca și Alex Florea cu piesa Yodel It. Aceasta este cotată destul de bine de către casele de pariuri, fiind considerată una din principalele 10 favorite la trofeu. Această casă de pariuri consideră că pornim chiar cu șansa a șasea cu o cotă de 27.00, însă dacă vrem să beneficiem de o cotă cât mai bună. atunci trebuie să pariem la acest operator deoarece este oferită o cotă de 41.00. 

Un pariu destul de interesant este acela că ne calificăm în finală, la o cotă de 1.20. Cota pare mică, dar din 18 țări merg mai departe nu mai puțin de 10, iar noi pornim chiar cu șansa a doua la câștigarea semifinalei (cotă 7.00) după Bulgaria care este mare favorită (1.75). Plus că nu îmi amintesc când am ratat ultima dată finala, chiar dacă de-a lungul timpului am fost reprezentați și de piese cotate mult mai slab. 

 

Cote la câștigarea trofeului

Francesco Gabbani, reprezentantul Italiei, este mare favorit la câștigarea trofeului cu o cotă de 1.60 - 1.66. Portugalia, Suedia, dar și vecina noastră Bulgaria se regăsesc pe lista de favorite cu cote de maxim 13.00. Dar hai să vedem exact ce cote oferă cele mai bune 5 case de pariuri online licențiate principalelor 10 favorite:


Ce ne-a învățat istoria?

Deși cotele oferite de agenții sunt un punct bun de reper, nu înseamnă neapărat că predicțiile operatorilor vor fi și cele corecte. În 2016 Rusia era mare favorită la trofeu, cota ei fiind chiar mai mică decât este cota actuală a Italiei. Chiar și așa, Rusia a încheiat finala doar pe locul al 3-lea. Cei care ar fi pariat pe victoria Ucrainei ar fi câștigat de 15 ori suma mizată!

Pe de altă parte, sunt slabe șanse ca învingătorul să vină din afara principalilor 10 favoriți - acest lucru nu s-a întâmplat niciodată în istoria recentă. Este o idee bună să te uiți și cum oscilează cotele după cele două semifinale, deoarece aceste oscilații vor fi influențate de prestațiile live ale concurenților, dar probabil și de voturile juriului / celor de acasă (chiar dacă nu vom putea ști rezultatele).

 

Ce pariuri găsim la agențiile licențiate?

Majoritatea agențiilor importante au în ofertă pariuri pe Eurovision. Găsim pariuri pe câștigător, câștigător fără Italia, top3, top5, țara care câștigă prima / a doua semifinala, țările care se califică în finală, dueluri între țări (cine se clasează mai sus dintre X și Y) și multe altele. Cel mai bine este să arunci un ochi peste oferta celor mai bune 5 agenții de pariuri online pentru a vedea ce oferă fiecare, și pentru a găsi cele mai bune cote:

PARIAZĂ PE EUROVISION 2017 LA AGENȚIA RECOMANDATĂ DE PARIURIX!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi