Concurs Cupa Mondială PariuriX: înscrie-te și poți câștiga un Ipad / Xbox One / o tabletă Samsung sau freebet-uri!

Pariul zilei la Betano - Vezi cele mai populare pariuri în fiecare zi

Pariul zilei la agenția de pariuri sportive Betano – Vezi care sunt cele mai populare pariuri în fiecare zi. Inspiră-te din pronosticurile jucate de alți pariori! Betano (D.ONJN 172/30.01.2017) este o casă de pariuri online care a intrat puternic pe piața din România și care vine cu servicii de calitate, promoții atractive și cu multe unelte ajutătoare pentru pariori. Una din aceste unelte este ”Pariuri populare”, aceasta putând fi accesată din partea dreaptă a site-ului.


În ce constă opțiunea ”Pariuri populare”?

Aici poți vedea în fiecare zi care sunt cele mai populare cinci pariuri, adică cele pe care clienții Betano le joacă cel mai mult pe biletele lor. Dacă vrei să joci și tu cele cinci pariuri pe un singur bilet, atunci o poți face foarte ușor, apăsând pe butonul ”Adaugă la biletul de pariuri”. Înlocuirea sau excluderea unei selecții se poate face atât din intermediul acestei unelte, cât și direct de pe biletul de joc.

Joacă pariurile zilei la Betano! Primești și un super bonus de bun venit!


Bonus multiplu

La pariurile multiple poți să profiți și de pe urma promoției ”Bonus multiplu”, astfel încât vei beneficia de câștiguri cu până la 50% mai mari sau vei fi rambursat dacă te scoate un singur meci de pe bilet. Dar îți recomand să citești întâi regulamentul acesteia, deoarece sunt câțiva termeni și condiții pe care trebuie să-i respecți.

Iar dacă vrei să vezi rapid o listă cu cele mai populare meciuri din ziua respectivă, atunci tot ce ai de făcut este să accesezi Pariuri – Pariul zilei din meniul de sus. Vei putea vedea care sunt cele mai populare pariuri din fotbal, baschet, tenis și volei, pentru a nu mai pierde timpul să le cauți manual prin sutele sau chiar miile de evenimente sportive oferite de Betano.

pariul-zilei.png

Marjă 0% și transmisiuni live video

Dacă un pariu are în dreptul lui un simbol reprezentat printr-un cerc roșu și textul ”0%”, înseamnă că la partida respectivă beneficiezi de un payout de 100% la opțiunea 1x2 datorită promoției ”Marjă 0%” (mai multe despre această promoţie poţi citi în ACEST ARTICOL). De regulă marja 0% este oferită doar la meciurid e top, care de regulă fac parte din categoria ”Ponturi populare”. Iar dacă apare în schimb textul ”Streaming” în dreptul unui pariu, înseamnă că respectivul meci este însoțit de transmisie live video.

Datorită acestor facilități, și nu numai, la Betano poți plasa foarte ușor Pariul zilei și Biletul zilei și poți scoate maximul de pe urma lor. Nu uita să verifici site-ul în fiecare zi pentru a vedea care sunt cele mai populare pariuri! În încheiere trebuie să îți mai spun că dacă îți deschizi acum un cont nou primești și un bonus pentru prima depunere foarte atractiv pe care te invit să îl descoperi singur!

Vrei să deschizi cont la Betano? Vezi ce bonus atractiv te așteaptă!
 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi