Pariul anului a fost jucat de o femeie! Peste 900.000 RON mizaţi pe un eveniment important

O femeie în vârstă de 44 de ani a plasat un pariu îndrăzneţ într-o agenţie William Hill din Northumberland. Ea a mizat în total 183.000 de lire sterline (peste 900.000 RON) pe victoria lui Hillary Clinton în duelul cu Donald Trump pentru preşedenţia Statelor Unite ale Americii. Grosul mizei a fost jucat joi, vineri ea revenind în agenţie pentru a mai juca încă 13.200 lire sterline pe Hillary Clinton.

Dacă fostul de secretar de stat al SUA îl va învinge pe Trump curajoasa britanică va câştiga 205.916 lire sterline şi astfel va face un profit de 22.716 lire sterline.

Graham Sharpe, purtător de cuvânt la William Hill a spus că femeia a văzut pariul ca pe o investiţie. Acelaşi Sharpe a mai sus că în această săptămână cel mai mare pariu jucat pe Donald Trump a fost de doar 2.000 de lire sterline.

Pariul jucat de britanică a fost al doilea cel mai mare plasat pe Clinton, ca miză, după ce o altă femeie a mizat 550.000 de euro atunci când cota era 1.36.

Dacă vrei să pariezi pe câştigătorul alegerilor prezidenţiale 2016 din SUA îţi recomand s-o faci la această casă de pariuri online. Cota lui Hillary Clinton este în prezent 1.17, cea a lui Donald Trump 5.00, iar al treilea favorit este Mike Pence, cu o cotă de 81.

cote-presedintie-sua.JPG

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi