Pariu special: Pleacă Gnohere de la Dinamo la Steaua?

1.png

Despre transferul lui Halerm Gnohere la Steaua Bucureşti s-a vorbit intens în ultima perioadă. Cum atacantul intră în ultimele 6 luni de contract se va vorbi despre transferul său şi în perioada de transferuri din iarnă. La un astfel de transfer interesant agenţia de pariuri online betano.ro a decis să ofere şi cote.

După cum poţi vedea şi în imaginea de mai sus betano.ro consideră că transferul la Steaua are şanse mai mari de reuşită, cota pentru acest pariu fiind 1.40, în timp ce dacă te aştepţi ca mutarea să nu aibă loc ai la dispoziţie o super cotă de 2.75.

ATENŢIE! Am citit acest articol promoţional şi pe alte site-uri şi acolo scrie că cota pentru ca Gnohere să rămână la Dinamo este 2.75, textul exact fiind "jucătorul are o cotă mai mare, de 2.70, de a nu se transfera și de a rămâne în Ștefan cel Mare". Exprimarea este greşită poate ca Gnohere să nu rămână în Ştefan cel Mare şi pariul pe "Nu" să fie câştigător (în cazul în care jucătorul pleacă la oricare altă echipă în afară de Steaua).

 

2.jpg

 

Al șaselea transfer direct între Steaua și Dinamo

În ciuda faptului că până în prezent au fost peste 50 de jucători care au evoluat la fiecare din cele 2 mari rivale, doar 5 s-au transferat direct de la una la alta, schimbând tricoul "roş-albastru" cu cel "alb-roşu" sau viceversa.

Gnohere ar putea fi al șaselea transfer direct între cele mai mari echipe din istoria fotbalului românesc.

După cum se poate vedea şi în graficul de mai sus prezentat de betano.ro primul transfer între cele două echipe a fost cel al lui Anton Doboş. Fostul fundaş internaţional a marcat 2 goluri pentru Dinamo, după care a punctat de 6 ori pentru Steaua.

Altă mutare interesantă a fost cea a lui Gabriel Boştină. Mijlocaşul a plecat cu 17 goluri de la Steaua la Dinamo, nereuşind în tricoul "câinilor roşii" să înscrie vreun gol.

Fără îndoială însă cea mai importantă mutare între cele două echipe a fost cea a lui Ionel Dănciulescu. El a marcat 54 de goluri pentru FCSB, după care a reuşit nu mai puţin de 103 goluri pentru rivala din "Ştefan cel Mare". După plecarea în străinătate a revenit la Dinamo, unde şi-a încheiat cariera cu încă 27 de goluri.

De notat că în general transferurile importante dintre cele 2 mari rivale au vizat jucători cu profil ofensiv.

Pariază acum la Betano pe transferul lui Gnohere la Steaua!

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi