Share

Pariu pentru Peter Torebko - Gabriel Decamps, ITF SUA F3, 11.01.2017

Tenis

Cota: 1.73

Adaugat de: Tudor Cosma

11 Ian 2017 12:42 554 0
Logo Peter Torebko
Logo Gabriel Decamps
Peter Torebko
Gabriel Decamps
VS
19:30 11 Ianuarie 2017
ITF SUA F3

Analiză și informații pentru Peter Torebko v Gabriel Decamps

Acesta este unul dintre cele mai mici turnee ale săptămânii, fiind un ITF de 15.000 de dolari, şi fiind genul de turneu foarte uşor de trecut cu privirea de către amatorii de tenis sau de către pariori. Însă de obicei în turnee Futures găsim mai multe cote valoroase decât în turneele mari ATP, deoarece acolo cotele sunt extem de bine setate, iar valoarea implică de la sine un risc major. 
Acest turneu Futures se dispută în micul oraş Plantation din Florida, mai degrabă o surburbie a oraşului Miami, având o populaţie de nici măcar 100.000 de locuitori (ceea ce pentru Statele Unite este foarte puţin). Însă condiţiile de aici sunt extrem de bune, Frank Veltri Tennis Club fiind o locaţie ce oferă terenuri atât de hard cât şi pe zgura, majoritatea având şi nocturnă. 

Competiţia se va dispută pe zgură, lucru care îl deosebeşte de majoritatea turneelor aflate în caldenar în Ianuarie. Datorită acestui lucru, destui tenismeni cu o anumită reputaţie sunt prezenţi aici, cei mai notabili fiind Peter Torebko (cap de serie numărul 1, locul 341 ATP) şi Tomislav Brkic (cap de serie numărul 2, locul 418 ATP), jucători ce participa şi la turnee challenger. 

Pariul acesta îl are în prim plan chiar pe Peter Torebko, locul 341 ATP, principalul favorit la câştigarea turneului. Germanul de 28 de ani a fost chiar în top 200 acum 5 ani, iar în ultima vreme este într-o revenire. A pierdut ultimele două partide, indoor pe hard (suprafaţa lui cea mai slabă), însă pe zgura a excelat în a două parte din 2016. Are semifinală la turneul Futures 8 din Ungaria, pierdută în 3 seturi la Alexei Vatutin, semifinală la turneul F12 din Germania, pierdută la Otte tot în 3 seturi, şi a câştigat turneul F9 ITF tot din Germania. 
Are victorii cu Tomislav Brkic (6-4 6-4) locul 418 ATP, Maximilian Neuchrist (7-5 6-4) locul 402 ATP şi David Pichler (6-2 6-2) locul 609 ATP, toate pe zgura şi toate în a 2-a jumătate a anului 2016. Totuşi, acesta este primul sau meci din 2017, aşadar forma sa este în continuare o enigmă. 

Gabriel Decamps are doar 17 ani, şi este un tenismen fără clasament, având prea puţine meciuri la profesionişti. Totuşi, aici a câştigat deja 4 meciuri în turneul de calificare, notabil fiind doar ultimul meci, o victorie concludentă 6-2 6-2 împotriva lui Junior Alexander Ore (locul 1323 ATP). În rest a întâlnit adversari destul de facili, pierzând doar un set în 4 meciuri. 
Totuşi, Brazilianul nu mi se pare un tenismen care să îi pună probleme lui Torebko. A terminat anul trecut cu o înfrângere 3-6 4-6 cu Pedro Sakamoto (locul 526 ATP) în ultima sa partida desfăşurată pe zgura. De fapt, Decamps a evoluat în doar 3 turnee la profesionişti până acum, în 2016 participând la multe turnee de juniori. Şi acolo a avut destul de rar succes, pierzând de exemplu 3-6 4-6 cu Rudolph Molleker (locul 1060 ATP) sau 3-6 0-6 cu Alex Geller (jucător fără clasament).

Pont recomandat Peter Torebko VS Gabriel Decamps

Pariul meu pentru acest meci este unul evident, victorie pentru Peter Torebko, favoritul numărul 1 al acestui turneu în două seturi. Risc există, deoarece Peter este la primul său meci în 2017, pe când Gabriel este deja la a 5-a confruntare pe zgura din Plantation. În plus, Gabriel este un tânăr destul de talentat, campion la Roland Garros în 2015 la juniori, aşadar miza nu trebuie prea mare. Totuşi, Peter Torebko are de partea sa o experienţă foarte vastă în circuit, şi ar trebui să-l domine pe brazilian la majoritatea capitolelor, făcând în special diferenţa pe serviciu (din ce am văzut, Decamps încă nu excelează la acest capitol). Ca întotdeauna, acest pariu este subiectiv şi relativ, aşadar pariaţi doar dacă va simţiţi convinşi.

Pont pariuri: Peter Torebko 2-0 scor seturi

Miza: 8/10

Cota: 1.73

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

54

Castigate:

30

Pierdute:

19

Anulate:

3

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici