Pariu neobișnuit: Negreanu pune bani pe el în seria de high-rollere Poker Masters!

Las Vegasul e luat cu asalt în această săptămână. Cei mai buni jucători de poker din lume și-au dat întâlnire într-o serie de turnee Pokerstars, unul mai tare ca altul. Patru dintre ele vor fi de 50 ooo dolari, iar unul de 100.000 dolari. Pe lângă faimă și, bineînțeles, bani câștigătorul se va alege și cu marele premiu "Purple Jacket" - o jachetă unicat special comandată și care reprezintă jackpotul întrecerii.

De la marea competiție nu lipsește nici campionul Daniel Negreanu (captură foto: youtube). Canadianul cu rădăcini românești va participa la absolut toate turneele și a lansat participanților o provocare mai puțin obișnuită - un pariu de 50.000 de dolari pentru cine va câștiga jacheta special făcută pentru acest eveniment.

Surprinzător, propunerea a fost acceptată de 19 jucători. Firesc, Negreanu și-a calculat bine mișcarea înainte să o lanseze - el pierde 50.000 de dolari dacă unul dintre cei care au răspuns provocării lui va câștiga jackpot-ul pus la bătaie de organizatori. Dar dacă Negreanu (captură foto: youtube) va câștiga, atunci el va încasa 1 milion de dolari! 

Clientii de până acum ai pariului sunt numai unul și unul -  Schillhabel, Haxton, Christner, David Peters, Winter, Koon, Dominik Nitsche,Dan Smith, Adrian Mateos, Tollerene, Koray Aldemir, Marchese, Jake Schindler, Brian Rast, Doug Polk, Holz, Kempe și Vogelsang.

Deschide cont la camera de poker recomandată de PariuriX! 

Mare amator de adrenalină, Negreanu a pus piciorul pe accelerație în căutarea celui de-al 20-lea jucător care să accepte provocarea lui. Și l-a găsit pe celebrul Phil Hellmuth.(foto: pokercentral.com)

Câștigător a 14 brățări de aur și inclus în Hale of Fame-ul pokerului, americanul de 53 de ani a mărit miza oferindu-se să parieze pe propriile rezultate, indiferent de performanță! "Dacă câștig 4 milioane, îmi plătești 4 milioane. Daca pierd 200.000, îți plătesc 200.000!", a postat americanul pe contul de twitter. 

Turneele vor fi, începând de astăzi, pe PokerGO și live text pe PokerNews. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi