Pariu NEBUN pe Franța vs Islanda: un client Stanleybet a ghicit scorul corect pe o miză de 50RON!

Victoria Franței cu Islanda din ultimul sfert de finală de la Euro 2016 era oarecum previzibilă, dar chiar și așa probabil sunt foarte puțini cei care anticipau un succes cu 5:2, mai ales că organizatoarea turneului s-a chinuit cu toți adversarii întâlniți la acest turneu final până în acel moment. Deși scorul era aproape imposibil de ghicit, un bucureștean a reușit minunea, și nu pe o miză modestă, ci chiar pe 50RON!

stanley-bet.png

Acesta a prins la Stanleybet o cotă de 165.00, ceea ce i-a adus un câștig total de 7857.30RON, după ce a achitat o taxă de 5% la plasarea biletului. M-am uitat un pic și pe cotele oferite de alți operatori și am observat ceva interesant; la unibet.ro cota inițială pentru acest rezultat era de 181.00, dar a coborât până la 81.00 înainte de startul partidei, deci probabil că și alți pariori au mizat pe un astfel de rezultat greu de anticipat.

Astăzi are loc prima semifinală de la Campionatul European din Franța: Portugalia vs Țara Galilor. Avem și o analiză a acestui meci pe site pe care o poți vedea dacă dai click aici. Tu ai pus vreun pariu nebun pe acest joc? Dacă da, te așteptăm să ne spui înainte de startul partidei; tot ce trebuie să faci este să dai un reply mai jos.

Unde încep cei mai mulți pariori să joace la pariuri sportive online? Află acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi