Pariu NEBUN la Stanleybet pe Italia vs Spania! A pariat un teanc de bani și a câștigat chiar la ultima fază a meciului!

bilet-pariuri.jpg

Un client Stanleybet a dat ieri dovadă de mare curaj în timpul partidei Italia vs Spania, probabil și prins de adrenalina jocului. În minutul 65, la scorul de 1:0 pentru ”Gli Azzurri”, acesta a pariat live într-o agenție stradală din București o sumă de bani pentru care mulți români muncesc poate și jumătate de an pentru a o câștiga. 

Mai exact, acesta a pus nu mai puțin de 10,000RON că echipa pregătită de Antonio Conte va reuși să marcheze și al doilea gol al partidei, în acel moment cota fiind destul de bună: 3.90. Cu siguranță pariorul a avut mari emoții, mai ales că în ultima parte a partidei italienii păreau să fie interesați doar de faza defensivă, iar adversarii lor dominau jocul din ce în ce mai mult. 

Însă în minutul 90+1, la una din ultimele faze ale partidei, G. Pelle a dat lovitura de grație ibericilor marcând golul de 2:0, gol ce i-a adus clientului Stanleybet un câștig de 37,142.86RON! Dacă biletul ar fi fost jucat la o casă de pariuri online iar cota ar fi fost aceeași, atunci câștigul ar fi fost cu aproape 2,000RON mai mare, sumă care contează pentru oricine, chiar și pentru cei care nu au probleme cu banii.

Oricum cred că până a înmânat cei 10,000RON casierei și până când aceasta i-a plasat biletul, probabil că a trecut un pic de timp, dar noroc că nu a venit un gol mai rapid. Plus că sunt curios dacă pariul a fost pus instant sau a fost necesară o confirmare din partea superiorilor, pentru că pariuri pe astfel de sume nu sunt plasate prea des la noi în țară. Oricum fără îndoială pariorul merită felicitat pentru curajul asumat.

Vrei să pariezi online? Aceasta este agenția recomandată de PariuriX.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi