Pariu "nebun" jucat de o persoană care a primit bonusul exclusiv oferit de Sportingbet prin PariuriX

Astăzi s-au creditat primele 11bonusuri din cadrul ACESTEI PROMOŢII SPECIALE oferite de Sportingbet.ro în colaborare cu PariuriX.com. În urmă cu câteva minute pe pagina de Facebook PariuriX am primit următorul mesaj "ia uitaţi ce fac eu cu bonusul vostru".

bilet-nebun.JPG

L-am întrebat pe respectivul parior de ce a jucat astfel când putea să parieze bonusul "cu cap" şi să-l îmulţească în alt mod. El ne-a zis că nu-l prea interesează ce se întâmplă cu acei 40 RON deoarece "oricum nu erau banii mei. Ori o lovesc bine ori nu. Ce rost are să mă chinui cu rulajul când dacă prind o astfel de bombă câştig 2.000 de lei din nimic".

În final Ionuţ ne-a mai spus că a beneficiat astăzi şi de pariul fără riscuri oferit de Sportingbet (DETALII AICI)! Astfel a jucat un prim pariu de 100 RON dimineaţă pe victoria Simonei Halep cu 2:0 în meciul cu Sharapova şi acum aşteaptă ca întreagă sumă jucată să-i fie returnată.

Şi tu poţi primi un bonus de 40 RON în cursul zilei de joi! Efectuează un prim depozit la Sportingbet după ce te înregistrezi de pe acest link https://pariurix.com/links/bonus-sportingbet.php, dă-mi mesaj privat cu ID-ul contului Sportingbet și vei avea un prim pariu 100% fără riscuri până la 200 RON + 40 RON BONUS. Ofertă exclusivă doar prin PariuriX.com - cea mai activă comunitate de pariori din România.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!