Pariu nebun în poker: 1 milion de dolari ca să slăbească 30 kilograme!

Jucătorul american de poker, Walter Fisher a câștigat meciul vieții - a scăpat de sărăcie și de problemele cu bulimia printr-o voință de fier, în numai șase luni! La finalul anului trecut, când a ajuns în sapă de lemn după nopți pierdute la cazinouri, Fisher a primit provocarea vieții - să slăbească 30 de kilograme în mai puțin de șase luni și să încaseze un ”premiu” de 100 000 de dolari! Obișnuit în ultima vreme cu pierderi mari la masa de blackjack, jucătorul profesionist de poker din Queens (New York) și-a luat angajamentul să reducă procentul de grăsime de la 33% la mai puțin de 10%. 

Fisher (foto: pokernews.com) a fost nevoit să renunțe la nopțile pierdute prin cazinouri și la mesele copioase în care dădea gata pizza și fripturi la foc automat! Cântărea în acel moment 112 kilograme și nimeni nu și-ar fi închipuit că bărbatul are o ambiție atât de mare. Sedentarismul și comenzile serioase de mâncare, în timp ce se afla la masa de joc, l-au transformat într-o ”mică bilă”, așa cum a recunoscut americanul. 

"Comandam fripturi cu parmezan la masa de joc. Mâncam o pizza odată si comandam apoi câte patru prăjituri cu ciocolată de câte 1.000 de calorii fiecare după ce pierdeam la blackjack. Era un dezastru și nu mai recunoșteam persoana din oglindă!..”, a declarat într-un interviu pentru New York Post Fisher, care a început să se fotografieze singur după ce a acceptat pariul ieșit din comun. (foto: Instagram)

Toți cunoscuții au sărit în ajutorul prietenului lor, ”cotizând fiecare” cu o sumă de bani pentru a-l ambiționa pe Fisher. Printre ei s-au aflat și doi dintre cei mai buni prieteni ai săi, Bill Perkins si Dan Bilzerian (jucători de poker și ei), iar miza a ajuns la 1 milion de dolari! Americanul și-a făcut repede calculele și a constatat că după ce își va achita datoriile ar putea rămâne cu un jackpot de 500 000 de dolari!

A urmat o perioadă teribilă pentru Fisher, care petrecea chiar și căte 8 ore pe zi la sală. Regimul ”militar” l-a ajutat să coboare la 13,5% procent de grăsime în 3 luni. Însă eforturile antrenorului Chris DiVecchio au început să nu mai dea rezultatele așteptate...Astfel că, în loc să mai slăbească, omul nostru a început să pună câte puțin înapoi. A fost semnalul de alarmă care l-a trimis pe Walter Fisher la un nutriționist, iar Phil Goglia a fost As-ul din mânecă..."Walter nu mânca decât 1 100 de calorii pe zi. Se înfometa, practic...În loc să-și ardă grăsimea, el îsi ardea masa musculară..," a dezvăluit Goglia.

Walter Fisher cu antrenorul său de fitness, Chris DiVecchio. (foto: Instagram)

Cu ajutorul sălii și al unui regim strict alimentar, acesta a reușit să-l aducă pe jucătorul de poker la sub 9% procent de grăsime corporală. Iar lui Walter Fisher nu i-a venit să-și creadă ochilor când după cinci luni și jumătate săa urcat pe cântar - cele 80 de kilograme la care ajunsese l-au ajutat să-și plătească datoriile și, în plus, să rămână cu 500 de mii de dolari curați în mână! 

Cazul jucătorului profesionst de poker a atras atenția și specialiștilor, iar Asociația Medicilor din Statele Unite a confirmat faptul că persoanele care au o motivație financiară realizează ceea ce și-au propus într-o proporție de până la cinci ori mai mare decât alte categorii de oameni. Surprinzător, însă, Fisher a declarat că, deși sunt importanți, banii au fost pe planul doi! "Am vrut ca atunci când apar în fața nepoților mei, aceștia să fie mândri de mine și să nu vadă în mine o ”ruină” de om!”, a spus bărbatul, care odată cu noua sa viață a început să câștige din nou la jocurile de noroc. Fisher a reușit în această vară să ajungă la masa finala într-un Main Event WSOP. 

Walter Fisher (foto: Instagram) continuă să meargă zilnic la sală, bea multă apă, nu se culcă mai târziu de ora 23:00 și are foarte mare grijă la ce mănâncă. A renunțat la sfaturile nutriționistului și și-a impus singur cregimul alimentar pe care să îl urmeze.

Ce mânca înainte de pariu Fisher: 

Mic dejun: omletă cu șuncă și cașcaval, lapte bătut, un ecler cu ciocolată

Prânz: 2 fripturi duble cu parmezan, cola și trei prăjituri cu ciocolată

Cina: O pizza mare, trei beri, alune, floricele, înghețată 

Ce mânâncă acum Fisher: 

Mic dejun, ora 7:00: fulgi de ovăz cu lapte și o omletă făcută numai din albușuri de ou.

Gustare, ora 10:00: fructe

Prânz, ora 13:00: Salată cu piept de curcan la grătar și 100 grame brânză dulce

Gustare, ora 16:00: un iaurt degresat 

Cina, ora 19:00: salată verde, pește, un pahar de lapte. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!