Pariu nebun făcut de un campion la poker: să-și umple burta...full de la fast-food de 1000 dolari!

Abonat la câștigarea unora dintre cele mai importante premii din poker, americanul Mike Noori a hotărât să încerce și altceva pentru a face bani. Așa că a acceptat o provocare neobișnuită - să mânânce produse de la fast-food de 1000 de dolari în 36 de ore!!

Noori a mai luat o dată parte la un concurs asemănător, Fatty Arbuckle Challenge, și a eșuat. Când fosta lui soție s-a întors de la toaletă a găsit bucăți de friptură în vaza cu flori de pe masa de concurs...Și cumnatul americanului a acceptat provocarea - a trebuit să mânânce o pungă plină cu aripi de pui, apoi o friptură imensă cu garnitură, iar la desert două cupe uriașe de înghețată. A pierdut și el după ce a topit înghețatele cu bricheta, apoi a băut conținutul...

”Nici măcar socrul meu, un gurmand înrăit, nu ar putea să mănânce atât fără să nu-i fie rău, dar jucătorul profesionist de poker Mike Noori e gata să dea lovitura!”, a anunțat bărbatul care a acceptat în secunda doi provocarea lansată de Matt Savage - directorul executiv al turneului Word Poker Tour (WPT). 

Ca să pună mâna pe jack-pot, Mike Noori (Foto: lapcnews.com) trebuie să respecte cu sfințenie regulamentul concursului care prevede următoarele: 

- doar 200 de dolari pot fi cheltuiți pe salate
- 300 de dolari trebuiesc cheltuiți pentru produse calde, din care 50 de dolari pe burgeri
- băuturile nu se contabilizează și nu contează
- nu se poate refuza nimic din comenzile date
- se pot adăuga alimente suplimentare la comenzi (bacon, brânză, ketchup, etc...)
- trebuie măncat tot, cu excepția jucăriei Happy Meal..))
- produsele trebuiesc mâncate ca atare, fără ca înghețata să fie topită sau mâncarea blendată

Conform jurnaliștilor americani, până acum s-au făcut pariuri de peste 200 000 de dolari. Noori a recunoscut că îi va reveni o parte din suma totală, dar nu a divulgat procentul. Jucătorul profesionist de poker a dezvăluit însă că va începe prin a mânca felii de măr în valoare de 500 de dolari. 

66 000 de calorii va trebui să consume în total Noori în cele 36 de ore, iar Jimmy Fricke (Foto: wsop.com), un alt jucător profesionist de poker, spune că îi va fi imposibil să câștige pariul. A participat și el la un asemenea concurs și, deși e dotat cu o ”magazie” de top, a abandonat concursul...

Revista Men's Health a scris despre un studiu în care 6 bărbați au acceptat, de dragul științei, să consume 6000 de calorii zilnic, timp de o săptămână. Rezultatul?...Fiecare dintre aceștia s-a îngrășat în medie cu 8 kilograme. În plus, ei au dezvoltat o rezistență la insulină și s-au ales cu complicații hepatice și creșterea alarmantă a grăsimilor din sânge - afecțiuni deosebit de periculoase. Un om sănătos consumă, în medie, 2500 de calorii pe zi. Americanii glumesc și scriu că dacă jucătorul profesionist de poker pierde pariul și este încă în viață, atunci va trebui să achite nota în valoare de 1000 de dolari.

Dacă Mike Noori va câștiga, atunci va trebui să facă cinste. Ce a câștigat socrul său care a abandonat un concurs asemănător în trecut?...Un tricou. Premiu de consolare...

Sursa/https://calvinayre.com/2017/05/08/poker/poker-player-eat-1k-worth-mcdonalds-food-36-hours/

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi