Pariu nebun de 880 000 dolari pe ”meciul secolului” - Mayweather vs McGregor!

America fierbe în așteptarea “meciului secolului”, dintre boxerul Floyd Mayweather și luptătorul de MMA Conor McGregor! Cei doi se vor înfrunta pe 26 august în T-Mobile Arena din la Las Vegas și fiecare ar urma să încaseze câte 100 milioane de dolari - ceea ce reprezintă unele dintre cele mai mari burse din istorie pentru un meci de box. 

Lumea s-a călcat în picioare la primul antrenament al lui Floyd Mayweather. (captură foto: youtube)

Super-campionul din box, Mayweather se retrăsese la începutul acestui an. În februarie, când a împlinit 40 de ani, el a declarat că se oprește pentru că nu mai are ce demonstra - este neînvins în 49 de meciuri la profesioniști! De partea cealaltă, irlandezul Conor McGregor este dublu campion mondial UFC  -“Ultimate Fighting Championship”, una dintre diviziile de arte marțiale mixte.

Gregor l-ar fi zvântat în bătaie pe Mayweather dacă s-ar fi dat liber la orice stil, dar meciul secolului se va desfășura după reguli numai din box! A fost condiția pusă de Mayweather pentru a accepta provocarea. În vârstă de 28 de ani, McGregor este as în lupte libere, Jiu-Jitsu brazilian și Taekwondo iar pentru lupta asta el se antrenează din greu din noiembrie 2016.

Majoritatea specialiștilor din box sunt de părere că irlandezul va avea șanse mici de izbândă în fața lui Floyd Mayweather (foto: gamblinginsider.com), unul dintre cei mai talentați și mai compleți pugiliști din istorie. O problemă ar putea fi vârsta pentru campionul american, dar e greu de crezut că el nu va fi pregătit pentru disputa ”cu scântei” de la Las Vegas. 

Fă-ți și tu un cont la această casă de pariuri online și pariază pe meciul secolului din box dintre Mayweather și McGregor! 

”Meciul secolului” dintre Floyd Mayweather și Conor McGregor va fi cel mai mare eveniment înregistrat vreodată și de industria jocurilor de noroc! Deja pe meciul vedetă s-au pariat peste 10 milioane de euro până la sfârșitul lunii iulie! Iar cei de la Betfair au dezvăluit că întâlnirea este pe cale să devină cel mai mare eveniment din istoria lor.

Meciul va fi difuzat în sistem PPV, iar SkySports a anunțat prețurile pentru Marea Britanie și Irlanda - 19,95 lire sterline, respectiv 24.95 euro. Recordul anterior tranzacționat într-o luptă se ridică la 8,9 milioane lire sterline, în 2015, atunci când același Floyd ”Money” Mayweather a obținut o decizie unanimă în fața boxerului-politician Manny Pacquiao. (captură foto: youtube)

Purtătorul de cuvânt al Betfair, Katie Baylis a declarat: "Ne așteptăm ca această luptă să se tranzactioneze cu mult peste 50 milioane de lire sterline și ar putea ajunge până la 100 de milioane de lire, ceea ce ar reprezenta unul dintre cele mai mari evenimente sportive ale noastre din toate timpurile!".

În timp ce operatorii își propun să spargă toate recordurile, Betsafe se angajează să ofere cote record noilor clienți, de 49/1 că McGregor îl va învinge pe Floyd Mayweather. De asemenea, cei de la Betsafe au anunțat și faptul că au semnat un contract cu Conor McGregor, starul din UFC urmând să fie ambasadorul acestora în Europa. McGregor și Betsafe s-au alăturat, de asemenea, pentru a crea "Notorious Airways - un serviciu exclusiv de transport privat aerian pentru clienții care vor să vină să vadă pe viu disputa. ”Deși jucătorii adevărați știu că șansele nu sunt favorabile lor, eu le spun că pasiunea depășește de multe ori aceste șanse!”, a declarat McGregor. (captură foto: youtube)

Pe 18 luni au încheiat cele două părți înțelegerea, ”marca” Betsafe urmând să fie inscripționată pe șortul lui McGregor începând cu meciul împotriva lui Mayweather. Cu această ocazie, operatorul va veni cu un nou conținut pentru clienții noi și, de asemenea, le va oferi acestora pariuri personalizate. ”Credem cu tărie că pasiunea depășește întotdeauna șansele și că în lumea de azi nu există o altă personalitate din sport care să inspire și să întruchipeze mai bine lucrul ăsta decât Conor”, au declarat reprezentanții companiei americane. 

La casele de pariuri online legale recomandate de noi, Floyd Mayweather este favorit cu o cotă de 1.20, în vreme ce ”stânca” din UFC McGregor are cota 5.25. O ofertă bogată pe acest meci găsești și aici.

Pariu de 880 000 dolari!

Peste Ocean a fost înregistrat deja primul record.Un parior anonim a plasat la South Point Casino un pariu de 880.000 de dolari pe victoria lui Mayweather!! Pariul este considerat a fi cel mai mare plasat în lupta din Las Vegas în acest moment și, în același timp, cel mai mare din istorie. În cazul în care Mayweather îl va bate pe McGregor, pariorul va obține un profit net de 160.000 dolari. Biletul cu pariul nebun al americanului a ajuns pe rețelele de socializare. (foto: twitter)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi