Pariu nebun al unui irlandez: mai stă doar în Arsenal ca să câștige 215 000 lire sterline!

În luna mai a anului trecut, un bărbat din Cork a plasat un pariu incredibil. A parit 200 de lire sterline pe 10 evenimente, printre care și pe Arsenal - să termine în primele 4 în Premier League în 2017, pe un bilet cu un câștig total de 215 000 lire sterline. Cu o etapă înainte de finalul campionatului, trupa lui Wenger este pe 5, la numai 1 punct în spatele locului 4 - ocupat de Liverpool! 

O singură dată s-a întâmplat în ultimii 20 de ani ca Arsenal să nu se califice în Champions League. Anul ăsta, însă, e posibil ca echipa lui Arsene Wenger (Foto: arsenal.com) să o dea în bară. Ar fi cea mai mare dezamăgire pentru pariorul nostru, care nu va lipsi din tribune la ultimul meci al ”tunarilor” din acest sezon - pe ”Emirates”, cu Everton. 

Ca să câștige, bărbatul are nevoie de o minune în meciul dintre Liverpool și Middlesbrough - coșmarul steliștilor din urmă cu 11 ani din Europa. Mai e în stare ”Boro” (retrogradată deja) de o nouă minune, acum în fața echipei lui Jurgen Klopp?...Tu ce zici?..

Până acum, toate celelalte 9 evenimente luate pe bilet de pariorul din Irlanda au ieșit. Iată pariurile nebune jucate de acesta: 

4/9 Clare să învingă Limerick în finala campionatului de hochei pe iarbă 
6/5 Tipperary să câștige campionatul profesionist (Munster Senior Hurling)
9/5 Franța să joace finala Euro 2016
4/7 Argentina să câștige Grupa D la Copa America 
11/10 Dublin să câștige Campionatul de Fotbal galic (un fel de rubgy australian)
1/2 Cork să o bată în turul campionatului de fotbal din Irlanda pe Dundalk
6/5 Drogheda să promoveze în prima ligă de fotbal
6/5 Anglia să câștige Turneul celor Șase Națiuni la rugby
5/2 Echipa lui Rafa Benitez (Foto: nufc.co.uk) - Newcastle să câștige Championship și să promoveze direct în Premier League

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi