Plasează un pariu multiplu pe echipele românești din Europa League și primești un FREEBET pe Liga 1!

Joi 3 august ne așteaptă manșa a doua din turul 3 preliminar Europa League, acolo unde avem 3 echipe angrenate în competiție. La ora 20:00 Astra întâlnește Oleksandriya, iar la ora 21:45 au loc celelalte două partide: Bilbao vs Dinamo și Milan vs Craiova.Toate cele 3 echipe românești joacă în deplasare. 

Dacă plasezi la această casă de pariuri online un pariu multiplu care să includă pariuri pe cele 3 meciuri, atunci vineri până la ora 14:00 vei primi un FREEBET de 25RON ce poate fi utilizat pe etapa a 4-a din România Liga 1 (4 - 7 august). Poți juca orice opțiuni de pariere vrei, dar fiecare din cele 3  selecții de pe bilet trebuie să fie de tipul pre-meci și să aibă cotă minimă de 1.40.  Biletul poate să conțină și selecții suplimentare dacă dorești acest lucru, dar toate pariurile extra trebuie să fie tot de la meciuri de joi din Europa League. Biletul trebuie jucat pe o miză de 50RON.

Vezi că înainte de a plasa pariul trebuie să optezi pentru ofertă (CLICK AICI) Freebet-ul va fi acordat indiferent de rezultatul pariului tău. Dacă nu știi ce este un FREEBET, atunci accesează ACEST ARTICOL.

JOACĂ UN BILET ELIGIBIL PE EUROPA LEAGUE CHIAR ACUM ȘI VEI FI RĂSPLĂTIT CU UN FREEBET DE 25RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!