Pariu live fără risc la Unibet pe Polonia vs România!

Sâmbătă cu începere de la ora 21:45 naționala României joacă un meci capital cu Polonia în cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2018. Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016) a venit deja cu o ofertă super atractivă pentru clienții noi prin care oferă cotă 10.00 pentru ”over 2.5 goluri” sau miza înapoi în cazul pariurilor pierzătoare (maxim 250RON). Despre această ofertă am discutat mai pe larg în ACEST ARTICOL.

Acum vreau să vă prezint o ofertă la care pot aplica toți clienții Unibet, atât cei noi cât și cei actuali. Primul pariu LIVE de 25-50RON pe Polonia vs România este fără risc. Dacă pariul tău este pierzător, ești rambursat integral!

PLASEAZĂ UN PARIU LIVE FĂRĂ RISC DE 50RON PE POLONIA VS ROMÂNIA!

CUM IAU PARTE LA ACEASTĂ OFERTĂ?

  1. Loghează-te pe cont. Dacă nu ești deja client, înregistrează-te acum și vei beneficia în plus de cotă 10.00 la over 2.5 goluri, plus miză rambursată în caz de pariu pierzător!
  2. Intră în contul tău Unibet în timpul meciului Polonia vs România și accesează secțiunea Bonusuri. Activează pariul fără risc și pariază live o sumă cuprinsă între 25 și 50 RON.
  3. Doar pariurile live single, de tipul 1X2 și cu cote de minim 1.40 participă la promoție.
  4. În cazul în care pariul nu se concretizează, vei primi în cont un pariu live fără risc egal cu suma pariată! Câștigurile de la pariul fără risc vor trebui rulate de 3 ori la cote de minim 1.40. 

PLASEAZĂ UN PARIU LIVE FĂRĂ RISC DE 50RON PE POLONIA VS ROMÂNIA!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi