Pariu live de 50 RON fără risc pentru El Clasico

Cel mai aşteptat meci al săptămânii se apropie cu paşi repezi. Sâmbătă de la ora 19:15 pe Santiago Bernabeu vom avea duelul dintre Real Madrid şi Barcelona, confruntare care stârneşte orgolii imense atât în Spania, dar şi în rândul pasionaţilor de fotbal iberic din România.

imagepng.jpeg

Unibet.ro îţi oferă pentru El Clasico un pariu live fără riscuri de 50 RON iar pentru al obţine nu trebuie să faci mare lucru. Te înregistrezi la unibet.ro, intri pe pagina promoţiei şi dai click pe "Optaţi", apoi plasezi un pariu pre-meci pe jocul din La Liga cu miză minimă de 50 RON pe o cotă de cel puţin 1.40.

În acel moment eşti calificat automat pentru PARIUL LIVE FĂRĂ RISC. Asta înseamnă că primul pariu live jucat pe El Clasico va fi asigurat. Miza minimă a acelui pariu live trebuie să fie şi ea de 50 RON. Dacă-l vei pierde vei primi 50 RON înapoi, bani care nu trebuie rulaţi.

Toate rambursările vor fi efectuate în 48 de ore de la terminarea meciului.

Termeni şi Condiţii

  • pariul pre-meci de minim 50 RON poate fi simplu sau şi parte din pariurile multiple, atâta timp cât cota finală este de minim 1.40.
  • pariul live trebuie să fie simplu (single)
  • se acordă un singur pariu pe utilizator / locuinţă

Deschide cont acum la Unibet de pe ACEST LINK și primești 100% banii înapoi (până la 150 RON) dacă pierzi primul pariu, în loc de 50% cât este valoarea standard a pariului fără risc. Ofertă exclusivă valabilă doar prin ACEST LINK, accesează acum și pariază la cea mai bună agenție de pariuri online!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi