Pariu inedit pe Italia vs Irlanda la Euro 2016! Miza constă în tunsori gratuite pe viață, și nu numai!

Cei de la mirror.co.uk ne povestesc de un pariu cel puțin inedit. Giacomo Licata este un frizer italian, iar Stephen O’Farell este un client irlandez, cei doi fiind destul de apropiați. În 1994, când Irlanda și Italia s-au întâlnit în primul meci al grupei E de la Cupa Mondială din SUA, cei doi au pus un pariu destul de curajos. Giacomo i-a promis lui Stephen că îl va tunde gratuit pe viață dacă Italia va pierde jocul direct.

tunsoare.jpg

Italia pornea ca mare favorită, iar o victorie a irlandezilor părea puțin probabilă. Chiar și așa, ”Gli Azzurri” au fost învinși cu 0:1, iar Giacomo s-a ținut de cuvânt. Din 1994 și până acum, acesta l-a tuns gratuit pe amicul său în aproape fiecare lună, iar cei doi au ajuns la concluzia că toate tunsorile din ultimii 22 de ani ar fi costat aproximativ 12,000£ dacă ar fi fost plătite. 

Sorții au făcut ca după 22 de ani Italia și Irlanda să se întâlnească din nou la un turneu final, de data aceasta la Campionatul European de Fotbal din Franța. Meciul are loc pe 22 iunie 2016 cu începere de la ora 22:00 și contează pentru ultima etapă a grupei E.

Cu această ocazie, Giacomo și Stephen au pus un nou pariu de tipul ”dublu sau nimic”. Dacă Italia câștigă meciul direct, atunci Stephen va fi nevoit să înceapă să plătească pentru viitoarele tunsori. Pe de altă parte, dacă Irlanda se impune din nou, atunci Giacomo nu doar că va continua să îl tundă gratuit pe amicul irlandez, ci va trebui să îi dea și câte o sticlă de vin de fiecare dată când acesta vine să se tundă.

Care este cea mai bună agenție de pariuri sportive online? Află acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi