Pariu gratuit zilnic de 5 euro dacă pariaţi pe sporturi virtuale!

Până la sfârșitul acestei luni puteți primi zilnic un free bet de 5 euro la această casă de pariuri online. Pentru a beneficia de promoție trebuie să mizaţi pe sporturi virtuale.

sporturi-virtuale.JPG

Plasați cinci sau mai multe pariuri single cu mize minime de 5 euro la cote de cel puțin 1.20 pe sporturi virtuale și primiți un free bet de 5 euro. Zilnic puteți primi un astfel de free bet. Acesta va fi creditat în ziua următoare și aveți la dispoziție 24 de ore pentru a-l folosi. Miza pariului gratuit nu va fi returnată dacă pariul va fi câștigător. Asta înseamnă că dacă pariați 5 euro pe un bilet cu o cotă de 3 veți câștiga 15 euro și veți rămâne în cont cu 10 euro, bani pe care-i puteţi folosi în orice mod.

Avem o ofertă destul de bună pentru pariuri pe sporturi virtuale. Găsim la această casă de pariuri online următoarele sporturi virtuale: tenis, sporturi cu motor, fotbal, curse de căi și curse de câini. Cotele oferite pentru aceste pariuri virtuale sunt bune, chiar foarte bune, faţă de ce găsiți la agențiile de pariuri de cartier.

UPDATE: Paddy Power n-are licenta de operare in Romania. Va recomandam sa pariati la aceasta agentie de pariuri online!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi