Pariu gratuit pe marcator la finala Ligii Campionilor! Ofertă Unibet valabilă doar miercuri 31 mai!

Dacă crezi că poți aniticipa cine va marca în finala de sâmbătă de la Cardiff, atunci acesta este momentul potrivit să pariezi, și asta pentru că Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016) te va răsplăti cu un pariu gratuit live de 25RON. Atenție însă, oferta este valabilă doar miercuri 31 mai, ea urmând să expire la miezul nopții, așa că grăbește-te!

PARIAZĂ PE MARCATORUL FINALEI UCL ȘI ÎNCASEAZĂ FREEBET-UL DE 25RON!

CE AM DE FĂCUT?

  1. Loghează-te pe contul tău Unibet. Dacă nu ești deja client, înregistrează-te acum!
  2. Accesează pagina promoției urmând ACEST LINK SPECIAL și apasă butonul ”Optați”.
  3. Pariază cel puțin 60RON pe marcatorii finalei Ligii Campionilor (pariu de tipul marcator în orice moment). Cotă minimă de 1.40. Pariul trebuie plasat până cel târziu miercuri 31 mai ora 23:59. 
  4. Vei fi recompensat cu un pariu gratuit live de 25RON ce poate fi utilizat doar pe finala de sâmbătă (orice opțiune de pariere dorești). 

Poți primi un singur freebet prin intermediul acestei oferte, dar cel mai probabil Unibet va veni și cu alte promoții similare în zilele următoare. Așa că recomand să accesezi în continuare site-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi promoții și pentru a pute încasa și alte pariuri gratuite suplimentare. De asemenea, tot la Unibet poți beneficia de cote mărite la unele pariuri pe finala dintre Juventus și Real Madrid - află mai multe!

PARIAZĂ PE MARCATORUL FINALEI UCL ȘI ÎNCASEAZĂ FREEBET-UL DE 25RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi