Pariu gratuit oferit de 888sport.com

888sport-interfata.png

Actualizare 10 noiembrie 2016

Acest articol este de la o ofertă 888sport din 2012, care evident nu mai este valabilă. Pentru a vedea ce bonus de bun venit oferă acum 888Sport (D.ONJN 1439/12.08.2016) accesează ACEST LINK.Tot aici găsești o listă și cu toate promoții constante oferite de acest operator. Iar dacă vrei să vezi cu ce promoții și oferte ocazionale vin casele de pariuri online licențiate, recomand să consulți cu regularitate secțiunea noastră de promoții https://pariurix.com/bonusuri-promotii

 

Articolul inițial

In aceasta seara, de la ora 22:00, dupa cum probabil stiti are loc derby-ul Manchester-ului, partida care poate decide campioana în Anglia Premier League.

Pariati minim 10 euro la 888sport (deschide un cont acum) pe unul din urmatoarele tipuri de pariuri: Primul marcator / ultimul marcator sau puteti paria live pe urmatorul marcator si primiti de la 888sport un pariu multiplu gratuit in valoare de 5 euro.

Pentru a fi luat in calcul in cadrul acestei promotii jucatorul pe care pariati trebuie sa inceapa jocul sau in cazul pariului live sa fie in teren. Nu se iau in considerare pariul de tip ''nici un gol''.

Pariul gratuit in valoare de 5 euro va fi creditat in cont miercuri 2 mai 2012 si va trebui sa-l plasati pe un bilet multiplu (minim 2 pronosticuri). Valoarea freebet-ului se va scade din castigul eventual, urmand sa va ramana in cont doar profitul. De exemplu: Pariati 5 euro pe trei meciuri cu cota 2.00 fiecare. Aveti 5x2x2x2=40 euro. Daca biletul este castigator va raman in cont 35 euro pe care-i puteti retrage. Află din acest articol PariuriX ce este un freebet!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi