Pariu gratuit de 50 RON la Sportingbet pentru meciul CFR Cluj - Pandurii!

Cel mai interesant meci programat astăzi în Liga 1 va avea loc de la ora 20:30 pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj, acolo unde CFR o va găzdui pe Pandurii Târgu Jiu.Pentru acest joc sportingbet.ro îţi oferă un pariu gratuit de până la 50 RON.

psg-real.png

Despre meci

Meciul face parte din runda a 20-a din Liga 1. CFR Cluj se află pe locul nouă cu 22 de puncte, la 14 lungimi de gorjenii, elevii lui Edi Iordănescu ocupând ultima treaptă a podiumului cu 36 de puncte. Ardelenii nu câştigă de trei etape şi nu marchează de peste trei ore de joc, în timp ce gorjenii vin după două victorii, dar n-au obţinut niciun succes în precedentele trei deplasări din Liga 1. La ultima vizită pe terenul ardelenilor Pandurii câştigat cu 4:0, în urmă cu exact nouă luni. Crezi că poate repeta echipa lui Iordănescu acea evoluţie bună şi poate câştiga la minim două goluri diferenţă. Pariază 50 RON pe cota 10.5 avută de acest sportingbet.ro pentru pronosticul Pandurii handicap european -1.0 şi fie câştigi 525 RON, fie îţi primeşti cei 50 RON înapoi datorită acestei promoţii.

Despre promoție

Sportingbet.ro, casă de pariuri online la care primul pariu este fără riscuri până la 300 RON dacă deschizi cont accesând link-urile de pe PariuriX (în loc de limita de 200 RON cât este valoarea standard) îţi oferă o promoţie atractivă pentru duelul de la Cluj.

Tot ce trebuie să faci este să plasezi pre-meci (înainte de fluierul de start) un pariu single pe partida CFR Cluj vs Pandurii Târgu Jiu. Dacă acest pariu este pierdut vei primi înapoi integral suma mizată, în limita a 50 RON.

Termeni şi condiţii

  • Oferta este valabilă atât pentru clienţii care au cont, cât şi pentru cei ce intră acum pe sportingbet.ro şi deschid unul.
  • Oferta este valabilă doar pentru PRIMUL pariu plasat pre-meci pe derby-ul CFR Cluj vs Pandurii
  • Dacă primul pariu plasat la Sportingbet.ro (cel 100% fără riscuri până la 300 RON) este jucat tot pe acest meci atunci nu veţi putea beneficia de promoţie.
  • Bonusul va fi acordat doar dacă pariul este pierdut și va fi egal cu miza acelui pariu, în limita a 50 RON.
  • Eventualul bonus va fi adăugat în cont în cel mult 48 de ore de la terminarea partidei.
  • Întreaga sumă creditată ca şi bonus trebuie rulată de 5 ori pe cote de minim 1.50. Pariurile nule nu se iau în considerare la rulaj. Ai la dispoziție 30 de zile pentru a îndeplini condițiile de rulaj; în caz contrar bonusul va fi anulat.
  • Dacă n-ai bani în contul sportingbet.ro trebuie să ai în vedere că depozitele prin Skrill.com şi Neteller nu se califică pentru această promoţie.

PariuriX şi Sportingbet îţi oferă o promoţie exclusivă: primul pariu fără riscuri 100% până la 300 RON, în loc de 100% până la 200 RON cum este varianta standard! Profită de bonusul îmbunătăţit accesând link-ul următor pentru a te înregistra: https://pariurix.com/links/sportingbet.php.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi