Pariu gratuit de 50 RON la Netbet pentru meciul Viitorul vs Steaua!

Echipa care completează tabloul semi-finalistelor din Cupa României o vom afla în această seară la Ovidiu, acolo unde cu începere de la ora 20:30 Viitorul Constanţa va primi replica Stelei. Este un duel cu repetiţie, cele două formaţii întâlnindu-se luni în campionat. Atunci elevii lui Laurenţiu Reghecampf au deschis scorul rapid şi au rezistat până la final, deşi au rămas la un moment dat în 10 jucători.

Crezi că poate recidiva Steaua astăzi şi poate obţine un nou succes în fieful Viitorului?

italia-romania-promotie.JPG

Pariază minim 50 RON (pariuri single pre-meci) pe jocul Viitorul vs Steaua şi dacă echipa campioana a României se impune în timpul regulamentar primeşti un free bet în valoare de 50 RON, indiferent dacă pariul tău este câştigat sau pierdut.


Termenii şi condiţiile ofertei

  • pentru a beneficia de promoţie trebuie să intri pe site-ul netbet.com > Promoţii > Viitorul vs Steaua - Free Bet 50 RON şi să dai click pe "Înscriere".
  • doar pariurile single plasate înainte de startul meciului sunt eligibile
  • pariurile anulate nu sunt luate în considerare
  • bonusul va fi creditat în data de 18 decembrie 2015, până la ora 18:00 (GMT)
  • bonusul va fi valabil timp de 60 de zile de la creditare şi trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.60 (dacă ai mai multe selecţii fiecare trebuie să aibă cotă minimă 1.60)
  • în caz că se înregistrează o retragere înainte de a îndeplini condiţiile de rulaj bonusul va fi retras
  • pariurile simple de tip handicap sau sub/peste nu vor contribui la îndeplinirea condiţiilor de rulaj, dar pariurile combinate pot cuprinde orice tip de pariu

Înregistrează-te la Netbet de pe acest link şi primeşti 100% până la 300 RON bonus la prima depunere, în loc de 50% până la 200 RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi